ByggMax butiker och öppettider

Här kan du hitta all den information vi har om ByggMax, inklusive var du hittar ByggMax med butiker och de vanligaste öppettiderna för ByggMax. Här på Dina Reklamblad kan du få all den information du behöver och var du hittar butikerna och öppettiderna för dina favoritåterförsäljare, inklusive ByggMax.


ByggMax reklamblad
ByggMax reklamblad
ByggMax reklamblad

Om Byggmax

Byggmax är en byggvarukedja som startades 1993 i Sverige idag består Byggmax Group av Byggmax, Buildor och Skånska Byggvaror och har 100 varuhus i Sverige bl.a. i Härnösand, Kalix, Visby, Gävle, 33, i Norge, 9 i Finland. År 2003 övergick företaget från att vara en franchisekedja till centralt ägande av alla butiker. Konceptet är att sälja ett begränsat sortiment byggmaterial, till ett lågt pris och utan kampanjer. Kunden kör själv in med sin bil, lastar vad som behövs och betalar vid utfarten. Ingen kapning eller annan bearbetning av material förekommer. Affärsidén är att man i butikerna ska kunna hitta byggvaror till bygg, fritid och trädgård av riktigt bra kvalitet till riktigt låga priser. Byggmax ger ut sina egna reklamblad med både erbjudanden och rådgivning. Byggmax var först i byggvarubranschen med drive-in där kunden fick göra en del av jobbet själv, vilket gjorde att priserna kunde pressas ytterligare. Omsättning 2017 – 4,5 miljarder svenska kronor. Reklambladet kan du antingen skicka efter eller se på webbsidan https://www.byggmax.se/reklamblad.

Varför handla på Byggmax?

  • Prisundersökningar som bland annat gjorts av Dagens Nyheter har visat att Byggmax i flera år har kunnat erbjuda det lägsta priset på sitt sortiment.
  • Satsar inte på hundratusentals produkter i butikerna utan koncentrerar sig på det kunden behöver från vattentunnor till golv och kan på så sätt köpa in stora kvantiteter till låga priser.
  • I e-handeln och i annons- och reklambladen hittar du alla erbjudanden och kampanjer som inte ryms i butiken – d.v.s. ett sortiment på över 40 000 produkter.
  • Instruktionsfilmer för den som bygga eget på webbsidan - https://www.youtube.com/user/ByggmaxSverige.
  • Byggmax erbjuder även hantverkstjänster direkt på sin hemsida.
  • Byggmax ger ett prislöfte om kunden hittar samma vara till ett lägre pris hos en konkurrent lovar Byggmax att erbjuda varan till samma pris och ge kunden 10 % av mellanskillnaden tillbaka som rabatt
  • På Byggmax kan kunderna låna släpvagnar gratis för att få hem det dom köpt. Släpvagnen bokas i förväg på den butik man tänkt besöka.

Butiker och öppettider

Alla butiker och enskilda öppettider hittar du på webbsidan.