Hemköp butiker och öppettider

Här kan du hitta all den information vi har om Hemköp, inklusive var du hittar Hemköp med butiker och de vanligaste öppettiderna för Hemköp. Här på Dina Reklamblad kan du få all den information du behöver och var du hittar butikerna och öppettiderna för dina favoritåterförsäljare, inklusive Hemköp.


Hemköp reklamblad

Om Hemköp

Hemköpskedjan AB är ett varumärke på en grupp större matbutiker som antingen är helägda av Axfood eller bedrivs i franchiseform. Hemköp är Axfoods "premiummärke" och har ett utökat sortiment som inkluderar exklusivare mat I början av 2005 slog Axfood ihop Spar och Hemköp under det gemensamma namnet Hemköp, men det är hemköp som är Axfoods premiummärke och det märks genom ett utökat sortiment som bland annat innehåller exklusivare matvaror Kedjan har idag cirka 200 butiker över hela landet till exempel på platser som Kalmar, Örebro, Skanstull, Farsta, Eskilstuna, Västerås och Falun. Huvudkontoret återfinns i Stockholm. Hemköp grundades redan 1958 i Borlänge av ”Spik-Olle”. Idag är det en framgångsrik dagligvarukedja på framväxt. Man har satt upp ett mål att öka.försäljningsandelen av ekologiska livsmedel till 15 procent fram till år 2020. Hemköps pådrivande arbete har lett till ett nytt regelverk som tillämpas idag i hela dagligvaruhandeln vad det gäller kött. 2018 blev alla fiskdiskar både ASC och MSC-certifierade. Hemköp har en 60 år lång tradition av hemleveranser vilket gör att man har en längre erfarenhet än andra aktörer med den nya e-handeln. Varje vecka ger Hemköp ut ett reklamblad med de senaste erbjudandena och varje enskild butik har sina egna erbjudanden. Omsättning 5,796 miljarder svenska kronor.

Varför handla på Hemköp?

  • Hemköps hållbarhetssträvanden har funnits med ända sedan starten 1958 och än idag satsar man stort på att erbjuda ekologiska produkter.
  • Idén är att det ska vara lätt att få hem god och bra mat.
  • Redan i slutet av 1990-talet slutade kedjan med att sälja ägg från burhöns.
  • I sina butiker säljer man endast svenskt kött
  • Kundkort med 2 % bonus på alla inköp. För närvarande har man över 200 000 medlemmar.
  • Genom att använda Hemköps app Karma kan du köpa bra mat med kort hållbarhet för kraftigt nedsatta priser. Det är framför allt erbjudanden gällande frukt, grönsaker, mejeriprodukter, men även färdigrätter från matbutiker och restauranger.
  • På hemsidan kan du hitta veckobladen med din egen Hemköpsbutiks veckoerbjudande och facebooksidan erbjuder de allra senaste nyheterna.

Butiker och öppettider

Alla butiker och enskilda öppettider hittar du på webbsidan https://www.hemkop.se/butik-sok