Hemköp
5995
HÖTKÖT
/kg
wosters
WI
Nötfärs
Irland, färsk, fetthalt max 15%, ca 1-1,6kg
Max 2 köp/hushåll/vecka 14
15
Calio
Albóndigas med
tomatsås & salvia
1495
TAGLLATELLE
Batio
DI GRANO DURO
/st
MAT
GRADDE
VISP
GRÄDDE
/st
LASAGNE
DI GRANO DURO
4 PORT, CA 20 MIN
Matlagningsgrädde,
vispgrådde
Pasta
1 hackad gul lök
1 pressad vitlöksklyfta
1 msk matolja
1 burk 340 g stark ajvar
relish (eller mild)
Garant, flera sorter, gäller Tagliatelle,
La Chitarra, Trottole, lasagne, 500g,
jfr-pris 30,00/kg
Valio, laktosfri, gäller även ekologisk, 3-3,3dl,
jfr-pris 45,30-49,83/I
1 burk passerade tomater
salt och peppar
I butiker med
manuell deli
Albóndigas:
1 dl ströbröd
1 dl vatten
2 ägg
26
2695
/hg
/hg
COMTE
400 g blandfärs
salt och peppar
2 msk matolja
20 g smör
Comté
Falbygdens ost, ca 180g, jfr-pris 269,50/kg
Comté
1 kruka salvia
Albagnac, jfr-pris 269,50/kg
500 g färsk Pappardelle,
Garant (eller valfri pasta)
1. Stek lök och vitlök i matolja.
Tillsätt ajvar och passerade
tomater. Låt såsen puttra i 5 min.
Smaka av med salt och peppar.
Nygrillade i butik
2 FÖR
SALAMI SNAC
2. Blanda ströbröd, vatten, ägg och
färs. Krydda med salt och peppar.
Forma till bollar och stek gyllene
1895
15:-
SALAMI CHIP
/st
i smör och olja. Lyft över och sjud
färdigt köttbullarna i såsen. Stek
salvian i pannan.
Grillade kycklinglår
3. Koka pastan enligt anvisningarna
på paketet. Servera med köttbullar,
sås och stekt salvia.
Salami snacks
Gøl, flera sorter, 70-80g,
jfr-pris 236,88-270,71/kg
Guldfågeln, råvikt ca 340g,
jfr-pris ca 55,15/kg
4