99:Svensk kycklinggrillfilé
Kylda såser
Rydbergs, flera sorter, 250ml, jfr-pris 91,80/l
Kronfågel, Sverige, färsk, ca 1,2kg
5995
119:-
/st
Svenskt nötspett
Tellicherry
Scan, Sverige, 380g, jfr-pris 157,76/kg
/st
/kg
Hel svensk kyckling
Guldfågeln, Sverige,
tvådelad, ca 900g
2295
3995
/kg
7995
/kg
Svensk rostbiff
Dalsjöfors, Sverige, färsk,
i bit, ca 800g
/kg
Svensk fläskytterfilé
Nybergs Deli, Sverige, ca 1kg
Helstekt fläskytterfilé
med rostad färskpotatis
& knipplök
2 FÖR
40:-
4 PORT, CA 30 MIN
800 g fläskytterfilé
2 msk olivolja
salt
svartpeppar
600 g färsk potatis
6 knipplökar
1 färsk vitlök, plockade klyftor
2 msk olivolja
1 kvist timjan, grovplockad
salt och svartpeppar
150 g körsbärtomater, delade
1 dl Ajvar Relish
1.
Sätt ugnen på 150°C.
2.
Krydda ytterfilén med salt och peppar. Bryn
köttet runt om och stek klart i ugn tills köttet
har en innertemperatur på ca 70°C. Låt vila.
3.
Höj ugnen till 225°C.
4.
Vänd potatisen med olja, timjan, salt
och peppar. Rosta klart i ugn ca 20 min,
tillsätt löken sista 10 min. Ta ut och lägg
i delade tomater.
5.
4
Skiva ytterfilén och servera med potatis
och Ajvar Relish.
Feta, Halloumi
Zeta, flera sorter, 150g, jfr-pris 133,33/kg
2 FÖR
25:Formpasta
Garant Eko, ekologisk, gäller Rigati,
Penne, Fusilli, Gnocchi, Girandole,
Vilda djur, Makaroner, Barnpasta, 500g,
jfr-pris 25,00/kg