utik
Nygrillade i b
3995
4995
/st
Svenskt fläskgrillspett
d
I butiker meeli
manuell d
1695
Kronfågel, Sverige, råvikt ca 560g,
jfr-pris ca 55,80/kg
2495
/hg
4995
Findus, fryst, 375g, jfr-pris 143,87/kg
5995
/st
/st
Torskfilé
Jakobsdals, flera sorter, skivat,
70-110g, jfr-pris 226,82-356,43/kg
Falkenberg, Pandalus borealis, Barents hav,
trål, har varit frysta, med skal, i tråg, 500g,
jfr-pris 99,90/kg
5395
/st
Delikatesskivor
Jakobsdals, kokt, rökt, flera sorter,
jfr-pris 169,50kg
Räkor
Grillade kycklingklubbor
Garant, Sverige, 380g,
jfr-pris 131,45/kg
Skinka
25:-
/st
Svenskt nötgrillspett
Garant, Sverige, 380g,
jfr-pris 105,13/kg
2 FÖR
ell
I butiker med misandaug
fiskdisk från t
149:-
/st
Färsk torskfilé
Falkenberg, Gadus morhua, Barents hav,
trål, skinn- och benfri, i tråg, 400g,
jfr-pris 149,88/kg
/kg
Färsk torskfilé
Leröy, Gadus morhua,
Barents hav, trål, skinn- och benfri
Spett med torsk & nektarin
4 PORT, CA 20 MIN
MARINAD:
2 msk olivolja
½ kruka grovhackad timjan
2 rivna vitlöksklyftor
rivet skal från 1 citron
400 g torskfilé i kuber ca 3 x 3 cm
8–12 grillspett
2 klyftade nektariner
salt och peppar
4
1. Vänd samman marinaden och lägg i
torskbitarna och nektarinerna, vänd
runt ordentligt. Trä upp på spett och
varva torsk och nektariner.
2. Grilla 4–5 minuter.
Gott till: grönsallad och yoghurtsås.
Om du använder trägrillpinnar
blötlägg gärna pinnarna en stund i
vatten innan du grillar