49
95
/st
Svensk nötfärs
Smak av Gotland, Sverige, färsk,
fetthalt max 12%, 500g, jfr-pris 99,90/kg
utik
Nygrillade i b
20:-
99:-
/st
Stekt rödspätta
med kapris &
rödbetor
Jasminris
/kg
Grillade kamben
Garant, 1kg
Åke P, Tyskland
4 PORT, CA 30 MIN
4 portionsspättor, hela
79
salt
95
peppar från kvarn
4 msk vetemjöl
/st
4 msk smör
3 msk tärnade rödbetor
2 msk kapris
4 port kokt potatis
4 citron klyftor
1 knippe dill
Färsk rödspättafilé
Falkenberg, Pleuronectes platessa, Nordsjön,
trålar, skinnfri, benfri, i tråg, 400g,
jfr-pris 199,88/kg
1. Krydda fiskarna med salt och
peppar, vänd i mjöl.
manuell
d
e
m
r
e
ik
t
u
Ib
dag
is
t
n
å
r
f
k
is
d
fisk
2. Lägg smör i en stor stekpanna
och stek fiskarna när smöret är
brynt. Stek på hög värme,
ca 3 minuter på varje sida.
7995
3. Lägg upp de knaprigt stekta
fiskarna på varma tallrikar. Fräs
rödbetor och kapris i steksmöret
och fördela det över spättorna.
4. Servera med kokt potatis,
citronklyftor garnera med dill.
/st
Rökta räkor
Falkenberg, Pandalus borealis, Barents hav,
trålar, i tråg, 400g, jfr-pris 199,88/kg
6
199:-
/kg
Färsk rödspättafilé
Leröy, Pleuronectes platessa, Nordsjön,
trålar, skinnfri, benfri