Aktuell annons K-Rauta 8/5 2018 - 31/8 2019

1 ... 21 22 24 26 27 ... 48
K-Rauta reklamblad - 8/5 2018 - 31/8 2019 - varor från reklamblad - entrecôte, fisk, gratäng, locket, rare, kolgrill, glasögon, gasolgrill, korv. Sida 24.
1 ... 21 22 24 26 27 ... 48
Hemma hos Per-Åke Martinsson grillar man minst ett par gånger i veckan även på vintern. Till och med julskinkan tillagas på grillen. Per-Ake Martinsson arbetade länge på ungefär 100-120 grader och som Ibland tillagar Martinsson även grytor K-rauta i Mölndal. Han jobbade då på man dessutom kan röka med, en gr på grillen och till och med julskinkan avdelningen för verktyg och trädgård, med amerikansk inspiration. Det är får den där perfekta röksmaken på det jobbet ingick huvudansvaret för gril dock viktigt att välja rätt rök och så grillen. Fisk och grisdetaljer hör ock- lar. Numera är han en glad pensionär ska man bara passa sig för att inte så till favoriterna. En bärbar klotgrill som fortsätter att jaga, titta på sport-tv röka för länge, då blir det nämligen finns numera hos sonen. Den brukar och grilla beskt", berättar Martinsson Martinsson hämta när det är dags att åka på semester eller om man ska till Under vintern planerar han för den Gasolgrillen användas flitigt den ett älgpass i skogen nya uteplatsen som ska ha en egen, med, där grillas mest ryggbiffar och separat grillplats. Här finns för lä entrecôte, styckdetaljer som blir klara "Jag har jagat i över 50 år och brukar let tre grillar men avskedsgåvan från snabbt. Men gasolgrillen passar lika ta grillen med mig. Det är så roligt att jobbet, en keramisk grill, får flytta in bra för karré och hamburgare. Senast grilla korv till hela jaktlaget i skogen först när uteplatsen är klar var det Martinssons stående favorit - hängmörade och välmarmorerade Det går ju naturligtvis på öppen eld också, men det är något speciellt med att lägga locket på grillen, lyfta det med immiga glasögon och känna "Jag har en kolgrill, en gasolgrill och ryggbiffar som åkte på grillen. så har jag min egen favorit, Webers WSM som även kallas för Smoky Man ska inte grilla dem längre an 1,5-2 ångorna och grilldoften sprida sig sko- Mountain, med den går det att göra minter per sida, dá blir de en perfekt gen, beskriver Martinsson. många roliga experiment. Det år en medium rare. Får de gå längre än så är sådan där trendig "low & slow -gr det lika bra att bjuda gästerna på fish- som det går att grilla långsamt påi gratäng istället", skrattar Martinsson. 23 KRAUTA.SE