Ladda upp reklambladet som saknas

KJELL & COMPANY butiker och öppettider

KJELL & COMPANY butiker och öppettider

Här kan du hitta all den information vi har om KJELL & COMPANY, inklusive var du hittar KJELL & COMPANY med butiker och de vanligaste öppettiderna för KJELL & COMPANY. Här på Dina Reklamblad kan du få all den information du behöver och var du hittar butikerna och öppettiderna för dina favoritåterförsäljare, inklusive KJELL & COMPANY.


KJELL & COMPANY reklamblad
KJELL & COMPANY reklamblad
KJELL & COMPANY reklamblad

Om KJELL & COMPANY

KJELL & COMPANY är en butikskedja som säljer tillbehör för hemelektronik. Företaget startades 1988 och öppnade sin första butik i Sundsvall. Butikerna säljer tillbehörsprodukter över disk, från en produktkatalog med omkring 11 000 artiklar (år 2017). Det sker även försäljning via postorder och via webbplatsen kjell.com. Företaget har ett drygt hundratal butiker på drygt 40 orter i Sverige bl.a. i Kalmar, Falun, Umeå och Sundsvall. Företaget har även expanderat till Norge efter att norska FSN Capital köpte stora delar av företaget. Huvudkontoret är beläget i Malmö och det finns även ett inköpskontor i Shanghai.

Enligt undersökningar av market.se är KJELL & COMPANY ett av de snabbast växande varumärkena i Sverige. I tävlingen Retail Awards 2011, som anordnas av Svensk Handel och Dagens Handel, vann KJELL & COMPANY priset för "Årets satsning för ökad kundservice" samt "Årets butikssäljare".  Företaget grundades av Marcus Dahnelius, hans två bröder och far Kjell. År 2006 sålde familjen Dahnelius 50 procent av bolaget till Hakon Invest, men bröderna Dahnelius är fortfarande aktiva inom företaget. Produktkatalogen presenterar hela sortimentet och ges vanligtvis ut två gånger per år i sammanlagt 1,5 miljoner exemplar. Sedan år 2009 ger företaget ut den egna boken Hur funkar det?, som innehåller grundläggande förklaringar till hur hemelektronik fungerar och kan användas med kapitel som dator, nätverk, smarta hem. Boken finns både som fysisk bok och i digital upplaga.

Varför handla på KJELL & COMPANY?

  • På KJELL & COMPANY hittar du alltid kampanjerbjudanden på webbsidan och facebooksidan hittar du de absolut senaste nyheterna.
  • Medlemsklubben har dessutom extra erbjudanden för sina medlemmar och du får poäng för allt du handlar.
  • Företaget stödjer barncancerfonden och arbetar med både mer skonsamma plastpåsar. En krona blir över i vinst för varje såld påse, och denna går till Barncancerfonden.
  • KJELL & COMPANY ger varje månad ut ett nytt annons- och reklamblad med ytterligare erbjudanden.
  • Företaget har det största utbudet av hemelektronik i norden med allt från fläktar till datorer och äggkokare.

Butiker och öppettider

Alla butiker och enskilda öppettider hittar du på webbsidan https://www.kjell.com/se/butiker.