Ladda upp reklambladet som saknas

Netto butiker och öppettider

Netto butiker och öppettider

Här kan du hitta all den information vi har om Netto, inklusive var du hittar Netto med butiker och de vanligaste öppettiderna för Netto. Här på Dina Reklamblad kan du få all den information du behöver och var du hittar butikerna och öppettiderna för dina favoritåterförsäljare, inklusive Netto.


Netto reklamblad
Netto reklamblad

Om Netto

Netto är en dansk livsmedelskedja som är inriktad främst mot dagligvaror och som har matbutiker i Danmark, Polen, Sverige och Tyskland med ett totalt antal anställda på 42500. Den svenska verksamheten är organiserad som Netto Marknad Sverige AB och ägs av Salling Group. Netto grundades i Danmark 1982 och har sedan etablerat butiker även i Tyskland, Polen och Sverige. För närvarande finns det 163 butiker i Sverige bl.a. i Malmö, Linköping, Norrköping, Jönköping, Örebro, Växjö, Kalmar och huvudkontoret ligger i Falkenberg. I Danmark håller kedjan fortfarande ställningen som den största lågpriskedjan i landet. Varje vecka ger Netto ut flera reklamblad, både som veckoblad och speciella helgblad. Netto använder systemet "hard discount", vilket är förhållandevis ovanligt i Sverige. Systemet har som grundläggande affärsidé att, utöver det fasta sortimentet, köpa in ett tillfälligt sortiment från andra grossister och handlare och sedan sälja dem till attraktiva, ofta som veckoerbjudanden och placerade på särskilda ytor i butiken. Netto är den största lågpriskedjan i Danmark. Årsomsättningen 2017 var 4,8 miljarder svenska kronor och samma år introducerade Netto det nya ekologiska varumärket Go Eko som ska göra det enkelt och billigt för kunderna att välja ekologiska varor. I maj år 2019 köpte Coop upp alla Nettobutiker i Sverige för en hittills inte offentliggjord summa. Netto har sina egna varumärken för hel som anpassas till de olika ländernas specifika marknader och dessutom har man alltid ett sortiment av typiska danska produkter.

Varför handla på Netto

  • Ett enormt utbud med över 1700 varor i det fasta sortimentet.
  • Varje vecka erbjuder Netto upp till 200 nya varor som kan variera från leksaker, kläder eller inredningsdetaljer.
  • Övervägande delen av köttprodukterna kommer från Sverige
  • Nettos mål är att prioritera god kvalitet, delikatesser och ekologiska varor utan att göra avkall på något.
  • Har sina egna varumärken som du inte hittar någon annanstans.
  • På webbsidan hittar du lätt alla nya erbjudanden som förnyas flera gånger i veckan och dessutom finns där mattips och recept som byts kontinuerligt.

Butiker och Öppettider

Alla butiker och enskilda öppettider hittar du på webbsidan https://netto.se/hitta-butik.