Ladda upp reklambladet som saknas

Teknikmagasinet butiker och öppettider

Teknikmagasinet butiker och öppettider

Här kan du hitta all den information vi har om Teknikmagasinet, inklusive var du hittar Teknikmagasinet med butiker och de vanligaste öppettiderna för Teknikmagasinet. Här på Dina Reklamblad kan du få all den information du behöver och var du hittar butikerna och öppettiderna för dina favoritåterförsäljare, inklusive Teknikmagasinet.


Teknikmagasinet reklamblad
Teknikmagasinet reklamblad
Teknikmagasinet reklamblad

Om Teknikmagasinet

Teknikmagasinet är en detaljhandelsfirma inom teknik och hobbyområdet. Företaget grundades 1989 och den första butiken låg i Stockholm, Idag har företaget 85 butiker i Sverige bl.a. i Kalmar, Göteborg, Umeå och Jönköping, 34 i Norge och 15 i Finland. Sortimentet innefattar över 5 000 produkter inom produktkategorier såsom ljud och bild, foto, maskerad, träning, mobiltelefoni, kroppsvård och datortillbehör. För närvarande har företaget 600 anställda och en omsättning på 1 miljard svenska kronor om året. Alla produkter finns samlade i en produktkatalog med internationell upplaga (svenska, norska och finska) på cirka 1,6 miljoner exemplar per år. En av företagets deviser är ”Vi tar vårt jobb på allvar, men med glimten i ögat”. Man har satsat på korta beslutsvägar och en avslappnad atmosfär inom företaget för att alla ska känna sig deltagande.

Varför handla på Teknikmagasinet

  • Ett enormt sortiment i hobby- och teknikbranschen med allt från hoverboards, soldrivna robotar till avlyssningsutrustning.
  • Du kan inte bara köpa teknik hos Teknikmagasinet utan även laga din iPhone.
  • På hemsidan hittar du erbjudanden, rabatter och reakampanjer.
  • Ytterligare specialerbjudanden hittar du i de månatliga reklambladen och katalogerna som kommer varje kvartal.
  • Ett unikt utbud som satsar på underhållning och att verkligen ha roligt, vilket genomsyrar hela företagets struktur som när man klär ut sig till kycklingar och delar ut katalogen eller bjuder kunderna på svinstark chillisås.
  • På presenttipssidan kan du skapa en personlighet och få tips om vad som passar till just den personen, t.ex. ljudnörd och presenten får kosta max. 500.

Butiker och öppettider

För att hitta din närmaste Teknikmagasinetbutik och deras öppettider titta på hemsidan https://www.teknikmagasinet.se/butiker/vara-butiker/sverige.