Åhléns - reklamblad och erbjudanden


Aktuella reklamblad

Närmast
spinner

 Reklambladen kanske inte gäller i alla lokala butiker.

 

Shoppa och spara pengar på Åhléns

Åhléns har regelbundet olika erbjudanden och kampanjer som hjälper dig som vill shoppa gardiner, väskor, kuddar, påslakan och mycket annat och spara pengar. De har till exempel en förmånlig kundklubb där medlemskapet är gratis, och som erbjuder möjlighet att handla extra billigt. Här är ett exempel på en aktuell kampanj från Åhléns medlemsklubb, som ger en riktigt fin rea upp till hela 25 % rabatt:

Om man går med i medlemsklubben får man alltid de bästa erbjudandena och lägsta priserna hos Åhléns, men man kan även ta del av rabatter utan att vara medlem, till exempel när det är rea. Åhléns har utförsäljningar och kampanjer regelbundet under året.

Få information om kampanjer och prissänkningar i nyhetsbrevet

Åhléns har ett nyhetsbrev som skickas ut varje vecka till prenumeranterna. Där ser du de senaste kampanjerna och får dessutom rabattkoder att använda när du shoppar på https://www.ahlens.se. Använd din rabattkod i kassan när du gör din beställning, för hemleverans eller uthämtning i närmaste Åhléns-butik.

Outlet priser på Åhléns hemsida

Åhléns har en kampanjsida på sin webbplats där det är outletpriser på märken som Victor Vassier, Paco Rabanne, Biotherm Homme, olika sminkprodukter och mycket annat. Här får du upp till 25 % på utvalda produkter och varumärken. Perfekt om du till exempel vill köpa en ny spegel till rabatt.

Black Friday på Åhléns

Åhléns erbjuder specialpriser och kraftigt prissänkta artiklar varje år under Black Friday. Passa på att fynda gardiner, kläder, väskor, skönhetsprodukter, kuddar, filtar, påslakan och många andra intressanta varor till extra lågt pris när det är rea. Du hittar aktuellt erbjudande på Åhléns hemsida, i nyhetsbrevet och i de många Åhléns-butikerna som finns utspridda runt om i Sverige.

Produkterna i reklambladen från Åhléns

Reklamblad Sida Varor
leaflet
17/5 - 13/6 2023
1 make up, parfym
2 mascara
3 make up
5 make up, powder
6 mascara, Versace

Senaste reklamblad

Detaljister - övrigt