Närmast
spinner

 Reklambladen kanske inte gäller i alla lokala butiker.

Bauhaus - aktuella reklamblad

thumbnail - Bauhaus reklamblad
 
Bauhaus reklamblad
Gäller i alla butiker Bauhaus
 

Hos Bauhaus hittar du allt till hemmet, till bästa pris

Bauhaus är välkända för sina prisvärda erbjudanden, som regelbundet kryddas med fantastiska kampanjer med nedsatta priser på en rad olika produkter. Om du går i köptankar kring exempelvis utemöbler, lampor eller kakel har du med andra ord kommit till rätt ställe. Detta och mycket annat hittar du på Bauhaus – ett av Sveriges mest omfattande byggvaruhus. Ta en titt i reklambladet där Bauhaus gör reklam för sina mest uppskattade, prissänkta produkter just nu.

Köp alltid billigast hos Bauhaus med prisgaranti

Det kundvänliga och konkurrenskraftiga företaget Bauhaus lämnar givetvis en prisgaranti på hela sitt utbud. Det innebär att Bauhaus matchar priset om du hittar samma artikel billigare någon annanstans. Oavsett om du behöver lampor, kakel, en snygg stol eller ett praktiskt staket så är det alltså billigast hos Bauhaus – garanterat! Observera dock att prisgarantin inte gäller för produkter som säljs till tillfälligt rea-pris hos konkurrenter, endast ordinarie pris gäller.

Köpfest på Black Friday hos Bauhaus

Black Friday är en riktig shoppingfest där det inte krävs någon rabattkod för att ta del av kanonerbjudanden från Bauhaus. Mängder av produkter är kraftigt prissatta, så det är ett utmärkt tillfälle att shoppa loss på verktyg, byggmaterial, badrumsinredning och annat man behöver till hemmet. Du kan köpa enskilda produkter eller hela paket med upp till 50 % rabatt under Black Friday-rean.

Handla lika enkelt online som i butikerna

Bauhaus har stora varuhus över hela landet, så det är aldrig långt till närmaste butik. Om du så önskar kan du i stället beställa dina varor på internet, på webbplatsen https://www.bauhaus.se. Om du är medlem i Bauhaus kundklubb och har fått en rabattkod kan du enkelt ange den vid beställningen, så dras din rabatt på exempelvis 10 % av direkt från totalsumman. Beställningen kan även hämtas i butik, och behöver du transport kan du låna en bil gratis i tre timmar.

Produkterna i reklambladen från Bauhaus

Senaste reklamblad
Detaljister - byggvaruhus, trädgård, hobby