Biltema butiker och öppettider

Här kan du hitta all den information vi har om Biltema, inklusive var du hittar Biltema med butiker och de vanligaste öppettiderna för Biltema. Här på Dina Reklamblad kan du få all den information du behöver och var du hittar butikerna och öppettiderna för dina favoritåterförsäljare, inklusive Biltema.


Biltema reklamblad
Biltema reklamblad
Biltema reklamblad

Om Biltema

Motto Högre kvalitet - till lågt pris.

Biltema är ett svenskt detaljhandelsföretag med huvudkontor i Helsingborg. Biltema grundades 1963 av Sten Åke Lindholm som postorderverksamhet i en källarlokal i Linköping. Affärsidén var och är fortfarande att erbjuda ett stort sortiment produkter av hög funktionell kvalitet till så låga priser att alla ska kunna ha råd att köpa dem. Målgruppen bilägare definierades tidigt och ”Utbudet skall omfatta det mesta en bilägare behöver till sin bil”. Idag har Biltema varuhus i Sverige, Norge, Finland och Danmark.Sammanlagt har Biltema 136 varuhus (2018) bl.a. i Skövde, Malmö, Borås, Bollnäs, Göteborg, Lund och Örebro. Från att vid starten enbart bestått av bilrelaterade produkter är de nu uppdelade på åtta områden och omfattar förutom bil även bygg och trädgård, fritid, hem, båt, verktyg, cykel, teknik, värmeloggs och kemikalier. Dessutom har Biltema Café blivit en av de största cafékedjorna i Sverige med till exempel 6 miljoner sålda varmkorvar per år. Biltema är fortfarande ett familjeägt företag men med målet är att öppna ett nytt varuhus varje månad.

Varför handla på Biltema?

  • Biltema erbjuder med över 19 000 artiklar inom åtta produktområden ett av landets bredaste utbud.
  • Biltemas stiftelse, Biltema Foundation, stöttar förbättrad utbildning, effektivare hälsovård, kvalificerad forskning, samt hjälp vid katastrofer. Framförallt med inriktning på barn och andra utsatta grupper. Tillexempel Stöd till en skola för föräldralösa barn utanför Manilla på Filippinerna eller Stöd till unga cancerforskare som studerar immunologi och onkologi och är början av sina forskarkarriärer.
  • Biltema har blivit en vallfärdsplats för alla pryl- och korvälskare.
  • Katalogen har blivit en klassiker, i 55 år har den skickats ut till kunderna. Idag skickas den gratis till 3 miljoner svenska hushåll.
  • Erbjudanden hittar du i reklam- och annonsbladen, på webbsidan och ytterligare rabatter får när du blir medlem i Mitt Biltema.
  • På facebooksidan får du omedelbart alla nyheter och dessutom en möjlighet till direkt kommunikation.

Butiker och öppettider

För att ta reda på var du har ditt närmaste Biltemavaruhus och när det är öppet, titta på webbsidan - https://www.biltema.se/varuhus-och-oppettider.