Närmast
spinner

 Reklambladen kanske inte gäller i alla lokala butiker.

ByggMax - aktuella reklamblad

 

Spara pengar på ditt byggprojekt med Byggmax

Byggmax är enligt många undersökningar billigast i Sverige inom byggprodukter, verktyg, maskiner och andra tillbehör. Här kan man hitta fantastiska priser på allt som behövs för byggprojektet, så köp till rätt pris idag. Oavsett om du har behov av en ny fin ytterdörr eller kanske ett staket runt bostaden, så kan du införskaffa dessa till rätt pris redan idag från Byggmax. Du hittar enkelt de aktuella kampanjerna i Byggmax trevliga reklamblad som kommer fullmatat med förmånliga kampanjer, rabatter och specialerbjudanden.

Handla smart med rabattkod

Alla uppskattar en bra rabattkod när man ska köpa saker, och Byggmax erbjuder detta i sitt nyhetsbrev. Genom att besöka hemsidan https://www.byggmax.se kan man registrera sig på nyhetsbrevet och få 10 % rabatt eller mer på saker som pellets, staket, eller cement. För större byggprojekt, till exempel att bygga en bastu till sommarstugan, lönar det sig verkligen att prisjämföra noggrant före inköp av nödvändiga verktyg och konstruktionsmaterial. Börja med att studera Byggmax katalog och ta del av alla deras erbjudanden. Sedan kan du utnyttja kampanjerna som återfinns i reklambladet från Byggmax som ges ut regelbundet med fina priser på allt du behöver till byggprojektet.

Black Friday-priser varje dag hos Byggmax

Oavsett om det är Black Friday eller inte så har Byggmax ständigt kampanjpriser som du hittar på hemsidan eller i reklambladet. Passa på att använda en rabattkod eller köp till förmånligt pris från de utvalda kampanjprodukter som har nedsatt pris för tillfället. Unna dig en riktigt bra affär i byggtider och shoppa smartare på Byggmax – med en fin rabatt på exempelvis hela 10–50 %. Byggmax har även självklart Black Friday priser under årets shoppinghögtid, så håll utkik på specialerbjudanden som ger dig rabatter upp till halva priset. Det är även ett jättebra tillfälle att shoppa prisvärda julklappar till den byggintresserade mottagaren i god tid utan stress.

Produkterna i reklambladen från ByggMax

Reklamblad Sida Varor
leaflet
12/7 - 28/7 2024
1 oljefärg
2 brytkniv
4 bricka, skruv, takplåt
5 underlagspapp, ytpapp
6 pensel
Senaste reklamblad
Detaljister - byggvaruhus, trädgård, hobby