Catan Fleggaard pris och rea

Kolla in den här veckans erbjudanden från Fleggaardcatan med kampanjer som varar från -. Få det senaste katalogerna och erbjudandena från Fleggaard catan här och spara pengar.

 
Arkiverade reklamblad
 

Om du verkligen menar allvar med att spara pengar när du handlar och vill spara så mycket som möjligt borde du noggrant följa alla senaste veckans erbjudanden som finns på vår webbplats. Vi har regelbundet Fleggaard catan och har den senaste veckans reklamblad med erbjudanden från Fleggaard catan tillgängliga så fort de kommer ut.

Det behöver inte vara bara erbjudanden från Fleggaard catan, du kan leta efter för erbjudanden på catan från andra återförsäljare eller så kan du kolla in fantastiska kampanjer, rabatter och utförsäljningar av varor som andra kunder på vår webbplats letar efter. Bland de populäraste kampanjerna idag är rabatter på följande varor: Cuba Cola, Comfort Pedicure, Cacharel, Callaway, calvados, camembert, chèvre, cucurbita pepo, chia, canadian whisky. På Dina Reklamblad publicerar vi tusentals nya specialerbjudanden varje dag och om du vill ha de mest fördelaktiga borde du titta till oss ofta!


Om Flegaard

Flegaardkoncernen är en av Danmarks största familjeägda koncerner. År 1926 öppnade Peter J. Flegaard en liten tobaks-, kaffe- och dagligvarubutik i Padborg på Sönderjylland.  Idag, många år efter grundandet av "Fleggaards Kolonialhandel", är den tredje generationen av familjen Fleggaard vid rodret och Fleggaard har vuxit till en av de största familjeägda koncernerna i Danmark. Idag har Flegaards åtta gränshandlesbutiker. Hos Fleggaard hittar du ett stort urval av öl och specialöl, både på flaska och på 5-liters fat. Vi har alltid låga priser på pilsner och klassiska ölsorter. I sortimentet finner du även engelsk ale, tyskt weizenbier/veteöl, tjeckiskt lager och belgiskt trappistöl. Största mängde erbjudanden hittar du på Flegaards facebooksida www.facebook.com/flegaard

Catan - detaljister

Mest sökta reklamblad

Varor

Detaljister