Clas Ohlson - reklamblad och erbjudanden


Om du letar efter webbutiken för erbjudanden från Clas Ohlson så har du kommit till rätt ställe. Vi har de senaste reklambladen från Clas Ohlson för att se till att du får de bästa priserna och erbjudandena när du handlar. Om du vill spara pengar genom att använda erbjudandena i reklambladen från Clas Ohlson och få de bästa rabatterna i veckoerbjudandena från Clas Ohlson så har du kommit till rätt ställe.

Aktuella reklamblad

Närmast
spinner

 Reklambladen kanske inte gäller i alla lokala butiker.

 

Clas Ohlson – över 15 000 produkter till fantastiska priser

Letar du efter en rabattkod hos Clas Ohlson i jakt på förmånliga erbjudanden? Då har du kommit rätt. Genom att använda en rabattkod kan du till exempel få 10 % rabatt på beställningen, eller ännu mer på diverse kampanjvaror. Oavsett om du vill köpa en dammsugare, ett tyngdtäcke, leksaker, kaffebryggare eller en resväska så hittar du alltid fantastiska priser på Clas Ohlson, både online på deras webbplats https://www.clasohlson.com/se eller i något av varuhusen som finns utspridda över hela landet.

Gå med i kundklubben Club Clas och spara ännu mer pengar

Club Clas är Clas Ohlssons medlemsklubb, som erbjuder specialförmåner till kunderna. Här kan man göra riktigt stora klipp – man får till exempel 3 % av köpesumman tillbaka i form av bonuscheckar på allt man köper från Clas Ohlson. Dessutom erbjuds speciella klubbpriser på utvalda artiklar, som leksaker eller dammsugare, med rabatter från 30 % upp till hela 70 %. Samtliga aktuella kampanjprodukter visas på hemsidan, så du bör inte missa att ta en titt nästa gång du vill köpa en elektronikpryl eller annat till hemmet, semestern eller kontoret. Med över 15 000 produkter att välja mellan hittar man garanterat det man söker hos Clas Ohlson. Om du prenumererar på nyhetsbrevet kan du dessutom få rabattkoder som ger dig rabatter på 10 % eller mer.

Black Friday hos Clas Ohlson, ett utmärkt tillfälle att spara pengar

Självklart har även Clas Ohlson hakat på trenden med Black Friday och Black week. Här kan man fynda fantastiska priser på hemelektronik, mobiltillbehör, verktyg, kaffebryggare, och mycket annat till priser man verkligen inte får missa. Det är det bästa tillfället att var ute i extra god tid med julshoppingen – köp dina julklappar i god tid och spar dessutom pengar, för det bästa av två världar. Läs mer om aktuella rabatter och kampanjer i Clas Ohlsons reklamblad som publiceras flera gånger under året.

Senaste reklamblad

Detaljister - elektronik och vitvaror