Veckans tips från delikatessen!
Ost & chark med
det lilla extra!
Den italien ska Massikern Bresada
görs av oxinmanlår som kryddas
och sedan lufttorkas.
Underbar som plockmat dler som
tt finare altermativ till rostbiff.
Negrom
199
/kg
BREASOLA
Negroni.
249
/kg
/ke
PROSCIUTTO
MANCHEGO
Pasamontes.
Produceras i La Mancha av mjölk
från Manchegafaret. Det är en fast
och torr ost med en genomträngan-
de smak och ett övérflöd av dófter.
Lagrad i 3 månader.
Sar
DACKE
BOG
SVARTRÖKT BOG
Lulles.
Köket orbjuder!
199
/kg
IBERICO OST
En mixost gjord på mjölk
från baskiska får och
getter som ger osten en
len och mjuk smak.
55-
CAPITOUL
ITCHE BAT
299 Ts
/port
/kg
SEJRYGG, POTATIS PROVENCAL, HUMMERSÅS
Picadeli. 350 g.
ITCHE BAI
Capitoul.
5