Cyber Monday erbjudanden och reklamblad

Se de senaste Cyber Monday erbjudandena här. På Dina Reklamblad har vi de fördelaktigaste erbjudandena och kupongerna för de saker du vill handla till Cyber Monday. Vi har de bästa erbjudandena på dina favoritvarumärken och kan hjälpa dig att tjäna pengar under Cyber Monday. Få det mesta ut av din Cyber Monday med Dina Reklamblad.

Just nu finns inga gällande reklamblad.

Cyber Monday - Detaljister

Cyber Monday shoppingrabatter har en lång tradition. De dök först upp i 2005 och berodde på att komplettera Black Friday rabatter. De skall genast underrätta Måndagen valdes eftersom folk gillade att handla under kontorstid, från deras kontor, där de hade snabbare internetuppkoppling än hemma.

Som jämförelse var Black Friday-evenemanget tidigare främst inriktat på detaljförsäljning, där kunden valde direkt och köpte en butik. Cyber Monday, å andra sidan, var inriktad på online shopping. Idag, ett antal saker kan beställas online och skillnaderna är typ av torka. Till exempel kan du hitta betydande rabatter i Elgiganten, Media Markt, Jula, Bauhaus.

Även om erbjudandet av varor under de senaste åren är liknande i båda händelserna, Cyber Monday är främst erbjuds elektronik (telefoner, TV, spelkonsoler) och hushållsutrustning (köksmaskiner, möbler).

Senaste reklamblad