DeWALT butiker och öppettider

Här kan du hitta all den information vi har om DeWALT, inklusive var du hittar DeWALT med butiker och de vanligaste öppettiderna för DeWALT. Här på Dina Reklamblad kan du få all den information du behöver och var du hittar butikerna och öppettiderna för dina favoritåterförsäljare, inklusive DeWALT.


DeWALT reklamblad

Läs mer

Om Dewalt

Dewalt är varumärke för motorhandverktyg och grundades1936, har sedan 1960 varit ett dotterbolag inom Black & Decker. DeWalts sortiment bestod från början av bärbara träbearbetningsmaskiner för hobby och hantverk såsom rikt- och planhyvlar, radialarmsågar, bandsågar mm. Sortimentet utgörs idag av högeffektiva elektriska handverktyg och tillbehör. Dewalt är redan det ledande märket för yrkesverktyg i Nordamerika och det snabbast växande elverktygsmärket i världen de senaste fem åren. År 2007 förutsatte sig Dewalt att skapa världens säkraste professionella elverktyg med den högsta prestandan. Projektet kallades Perform & Protect och uppfyller strikta kriterier vad det gäller vibrationer, damm och kontroll. Man har till exempel minskat vibrationerna med upp till 50 %, skapat branschledande dammutsugslösningar och sett till att det finns inbyggda säkerhetsfunktioner i borrmaskinerna. Kataloger, broschyrer och reklamblad med de senaste erbjudandena hittar du på https://www.dewalt.se/interactive/. År 2017 var omsättningen 400 miljoner svenska kronor.

Varför handla på Dewalt?

● När Perform & Protectmärket används för damm garanterar det att risken för inandning av damm reduceras.

● Vad det gäller reducering av vibrationer erbjuder Dewalt världsledande nivåer.

● Registrerade medlemmar kan dra nytta av en 3-årsgaranti.

● Erbjudanden om olika specialpriser kommer varje vecka.

● Dewalt arrangerar event hos sina återförsäljare där de också presenterar specialerbjudanden. På eventen får du även möjlighet att testa verktyg och tillbehör samt rådfråga experter.

● De senaste nyheterna hittar du på webbsidan www.mynewsdesk.com/se/stanley-black-decker/latest_news/tag/dewalt

Butiker och Öppettider

Dewalts återförsäljare och deras öppettider hittar du lätt på webbsidan https://www.dewalt.se/dealers/

Senaste reklamblad

Detaljister - byggvaruhus, trädgård, hobby