Elgiganten - reklamblad och erbjudanden


Om du letar efter webbutiken för erbjudanden från Elgiganten så har du kommit till rätt ställe. Vi har de senaste reklambladen från Elgiganten för att se till att du får de bästa priserna och erbjudandena när du handlar. Om du vill spara pengar genom att använda erbjudandena i reklambladen från Elgiganten och få de bästa rabatterna i veckoerbjudandena från Elgiganten så har du kommit till rätt ställe.

Aktuella reklamblad

Närmast
spinner

 Reklambladen kanske inte gäller i alla lokala butiker.

 

Köp dina vitvaror och elektronik billigare hos Elgiganten

Är du på jakt efter nya teknikprylar, mobil, tvättmaskin, hårtork, tv, dammsugare eller något annat till hemmet, företaget eller fritiden? Då bör du titta närmare på Elgigantens breda utbud av teknikprylar och tillbehör för kontoret och hemmet. Inte nog med att Elgiganten ofta erbjuder 20–30 % lägre pris än konkurrerande verksamheter, de har även stora varuhus där du kan testa och utvärdera produkterna på plats innan du köper till exempel din diskmaskin eller dator. Missa inte att ta del av Elgigantens förmånliga erbjudanden innan du bestämmer dig!

Black Friday och andra kampanjer på regelbunden basis

Elgiganten är kända för sin årliga Black Friday-rea, med fantastiska prissänkningar upp till 70 % mot originalpriset. Där kan du passa på att fynda och göra fantastiska klipp. Kampanjen gäller även i Elgigantens webbshop, så att du bekvämt kan fynda hemifrån soffan eller köksbordet. Dessutom har de ofta rea på utgående produkter eller vid lagertömning. Det gör att du kan fynda tekniksaker till outlet-priser.

Elgiganten har bra erbjudanden för alla kunder

Elgiganten har en kundklubb där du som kund får ta del av fantastiska specialerbjudanden inom många olika kategorier, från mobiltelefoner till spel, datorer, surfplattor och mycket annat. Som medlem i kundklubben får du varje vecka ett reklamblad med kampanjerbjudanden i inkorgen. Du kan även ta del av trevliga rabattkoder som ger dig ytterligare rabatt, oavsett om det är 10 % eller upp till 70 % lägre pris. Som företagare får man ett företagserbjudande med Elgigantens företagskampanj varje vecka med extra bra priser på allt som behövs för kontoret. Man kan beställa enkelt mot faktura och leverans med företagspaket. Till sist är Elgiganten stora inom allt som rör mobilabonnemang och telefoni. Missa inte att besöka webbplatsen https://www.elgiganten.se regelbundet för att se de senaste kampanjerna från alla stora mobiloperatörer.

Senaste reklamblad

Detaljister - elektronik och vitvaror