Fars dag erbjudanden och reklamblad

Se de senaste Fars dag erbjudandena här. På Dina Reklamblad har vi de fördelaktigaste erbjudandena och kupongerna för de saker du vill handla till Fars dag. Vi har de bästa erbjudandena på dina favoritvarumärken och kan hjälpa dig att tjäna pengar under Fars dag. Få det mesta ut av din Fars dag med Dina Reklamblad.

Aktuella reklamblad
Just nu finns inga gällande reklamblad.
Arkiverade reklamblad
Just nu finns inga gällande reklamblad.
Fars dag erbjudanden och reklamblad

Fars dag

Fars dag är en högtid då barn firar sina fäder. Högtiden kommer ursprungligen från Amerika kring 1910 där det var Sonora Dodd som ville fira sin far William Smart som hade uppfostrat henne och hennes fem syskon själv efter att hans fru hade dött. I Sverige började vi inte fira Fars dag förrän 1931. När är egentligen fars dag?  I Amerika firas dagen den tredje söndagen i juni medan vi i Sverige firar den andra söndagen i november, vilket gör att datumet varierar från den 8:e till den 14:e november. En av anledningarna är förstås att Fars dag inte ska krocka med mors dag. Även om Fars dag idag firas över hela världen ligger dagen på olika datum i olika länder. I dag ses fars dag också som en hyllning till kärnfamiljen och en av de få högtider som inte har någon religiös anknytning. Fars dag har aldrig blivit en lika stor högtid som Mors dag, men det är verkligen ingen anledning till att inte fira den.

Fars dag

Fars dag firas av de stora varuhuskedjorna som Lidl, DollarStore eller Biltema som alla har speciella erbjudanden på Fars dag. Specialerbjudanden och rabatter brukar också tillhöra vanligheterna hos de flesta varuhus, butiker och köpcentra. Vad som erbjuds och var man kan hitta det kan du alltid kontrollera på internet där man till exempel kan se vad kedjor som AJ Produkter, Elkedjan och andra erbjuder.

Presenter på Fars dag

Fars dag firas ofta med kaffe på sängen, med tårta, blommor och presenter. Det finns en mängd olika sätt att göra sin pappa glad på Fars dag, skicka ett kort, bjuda på middag eller köpa något gott. Tips på vad som finns att köpa till pappa hittar du enklast på Dina Reklamblad. Här finns alla de butiker och tips du behöver för att hitta det rätta när du ska önska din pappa grattis på fars dag. Låt din pappa och alla andra pappor veta om hur mycket du uppskattar dem!

Lycklig Fars dag!

Mest sökta reklamblad