Ladda upp reklambladet som saknas

Flisby butiker och öppettider

Flisby butiker och öppettider

Här kan du hitta all den information vi har om Flisby, inklusive var du hittar Flisby med butiker och de vanligaste öppettiderna för Flisby. Här på Dina Reklamblad kan du få all den information du behöver och var du hittar butikerna och öppettiderna för dina favoritåterförsäljare, inklusive Flisby.


Flisby reklamblad
Flisby reklamblad
Flisby reklamblad

Om Flisby

År 1966 grundades företaget Flisby. Sedan dess har man möblerat trädgårdens golv med kvalitet och kunnande och har idag marknadens bredaste produktsortiment för både konsumenter, anläggare och entreprenörer. Valfriheten blir därmed stor oavsett om du letar efter traditionella betongvaror, vacker natursten, dekorsten eller produkter som staket, trappor och tillbehör.  Alla produkterna finns i olika prisklasser och är lättillgängliga i webbshopen. För närvarande har Flisby sex butiker i Flisby, Göteborg, Malmö, Jönköping, Halmstad och Norrköping. Sedan 1994 har Flisby varje år gett ut sin katalog och på webbsidan https://www.flisbyab.se/kunskap-inspiration/bra-att-veta kan du få rådgivning och olika typer av stenläggning. Flisby säljer inte bara natursten för garageuppfarter och uteplatser – sortimentet består också av sten som passar hallen, köket, badrummet och andra ytor inomhus. Flisbys katalog har kommit ut en gång om året ända sedan 1994. Omsättning 2017 – 79,9 miljarder svenska kronor. Reklamblad och andra erbjudanden kan du även hitta på Flisbys facebooksida - https://www.facebook.com/flisbyab/.

Varför handla på Flisby?

● Flisby har sedan 2015 certifikatet Trygg e-handel.

● Störst utbud och längst erfarenhet i Sverige

● Stenväljaren hjälper dig att hitta rätt sten till det du ska ha den till. På webbsidan https://www.flisbyab.se/stenvaljaren?q=ute kryssar du i sex kategorier - storlek, färg, placering, tjocklek/ändamål, Typ av sten och struktur för att få den sten som passar bäst.

● Alla produkter finns lätt tillgängliga i webbshopen.

● Flisby har under åren fotograferat sina kunders trädgårdar och samlat dom efter produktnamn så det är enkelt för nya kunder att få inspiration. Bilderna kan du se på webbsidan https://www.flisbyab.se/kunskap-inspiration/inspiration

● Alla specialerbjudanden finns samlade på en webbsida https://www.flisbyab.se/sok?q=rea

Butiker och öppettider

Alla butiker och enskilda öppettider hittar du på webbsidan https://www.flisbyab.se/kundtjanst/vara-stenbutiker