Flying Tiger Copenhagen - reklamblad, öppettider, erbjudande, rea

Om Flying Tiger Copenhagen 

Flying Tiger Copenhagen är en butikskedja med lågprisbutiker som säljer egenframtagna produkter för hem, leksaker, fest, accessoarer etc. med huvudkontor i KöpenhamnDanmark. De har 585 butiker i 27 länder (slutet av 2015) i Europa, USA och Asien. I Sverige finns 43 butiker. Beroende på land användes tidigare namnen Tiger, Flying Tiger och TGR. Under 2016 bytte man till ett nytt gemensamt varumärke för butikerna, Flying Tiger Copenhagen.[2] Kedjan ägs av ett danskt bolag, Zebra A/S, grundat av Lennart Lajboschitz 1995 i Köpenhamn. Företaget hade under 2015 mer än 3 500 anställda och en omsättning på ca 3,5 miljarder DKK. Varje vecka öppnar två till tre nya butiker runt om i hela världen. De senaste reklambladen med aktuella erbjudanden hittar du på https://viewer.ipaper.io/flying-tiger/se/2019/april/#/. Ytterligare erbjudanden får du om du registrerar dig för nyhetsbrevet eller tittar på facebooksidan.

Varför Flying Tiger Copenhagen?

● Det finns över 1500 produkter på hyllorna och nya kollektioner i begränsad upplaga varannan vecka.

● År 2015 blev förtaget en partner till den icke-statliga organisationen Den danska livsmedelbanken. Via det partnerskapet garanterar vi att allt livsmedelsöverskott i vår butiker erbjuds som donationer när bäst-före-datumet närmar sig.

● Flying Tiger Copnehagen donerar en mängd produkter till olika organisationer som distribuerar dem vidare till människor i nöd. Företagets butiker inom EU har donerat varor till ett värde av 23,4 miljoner danska kronor.

● Produkterna tas fram av företaget själv och man har en egen designavdelning.

● Varje månad förnyas sortimentet med 300 nya produkter

Butiker och öppettider

Du hittar din närmaste Flying Tiger Copenhagenbutik och dess öppettider på webbsidan https://se.flyingtiger.com/sv-SE/find-store