Grillat libabröd med
saltgurka och honung
1995
CA 18 SNITTAR, 15 MIN
/st
2 libabröd (orientaliska tunnbröd av
vete eller råg)
1 msk olivolja
2 dl crème fraiche
150 g saltgurka, ca 2 st större gurkor
½ dl flytande honung
1 kruka dill
svartpeppar
Crème fraiche
Garant, flera sorter, fetthalt 15-34%,
5dl, jfr-pris 39,90/l
1. Pensla libabröden med olivolja och
grilla tills de fått lite färg. Håll koll så de
inte bränns.
2. Skär varje bröd i ca 8-10 bitar.
3. Dela gurkan i mindre bitar, plocka dillen. Mortla svartpeppar grovt.
2495
4. Bred på en klick crème fraiche på varje
libabröd och toppa med gurkbitar.
/st
5. Ringla över honung och toppa med dill
och peppar. Servera genast.
BJUDER PÅ
Utomhuslagat
Snabba snittar som imponerar!
Sött, salt och syrligt i samma tugga.
för godare sommardagar
Brie, Camembert
Président, flera sorter, 200-250g,
jfr-pris 99,80-124,75/kg
69
6995
95
/st
/st
Ishavsräkor
Färsk laxloin
Falkenberg, Salmo salar, odlad Norge,
skinn- och benfri, i tråg, 180g,
jfr-pris 388,61/kg
Garant Eko, frysta, ekologiska, utan skal, 400g, jfr-pris 174,88/kg
I butiker med manuell
fiskdisk från tisdag
199:-
/kg
Färsk fjällrödingfilé
Leröy, Salvelinus alpinus, odlad Island,
benfri, i tråg, ca 300g
4
199:-
/kg
Färsk fjällrödingfilé
Leröy, Salvelinus alpinus, odlad Island, benfri