Grillade vitlökskräftor med dipp
1. Tänd grillen eller sätt ugnen på
grillvärme.
4 PORT, CA 30 MIN
1 kg kräftor, halverade
1 dl matolja
2. Rör samman olja, smör, chili,
vitlök, örter och citron.
200 g rumstempererat smör
1 hackad röd chili
2 hackade vitlöklsklyftor
1 dl hackade örter som dill, persilja
1 citron zest och saft från
Salt
3. Lägg kräftorna med köttsidan
uppåt i en ugnsform. Pensla
smöret över kräftorna.
4. Grilla tills det börjar bubbla i
skalen. Servera med bröd och
citron.
4 bröd
2 delade citroner
5995
2 FÖR
45:-
/st
Halloumi, Feta, Grillost
Hamburgare
Zeta, flera sorter, gäller ej ekologisk, 150-200g, jfr-pris 112,50-150,00/kg
7995
/st
nuell
a
m
d
e
m
r
e
ik
I but
tisdag
n
å
r
f
k
is
d
k
s
fi
199:-
/kg
/st
Torskfilé
Garant, 180g, jfr-pris 149,72/kg
Falkenberg, Salmo salar, odlad Norge,
skinn- och benfri, i tråg, 180g,
jfr-pris 550,00/kg
Leröy, Litopenaeus vannamei, odlade
Vietnam, i tråg, 150g, jfr-pris 266,33/kg
2695
4
Färsk sushilax
Räkspett
Carolines kök, flera sorter, kyld, 300g
/st
/st
/st
Paj
99:-
3995
3495
Getost
Prime Patrol, frysta, 8x90g, jfr-pris 83,26/kg
Falkenberg, Gadus morhua, Norska havet,
trålar, skinn- och benfri, i tråg, 400g,
jfr-pris 199,88/kg
Färsk torskfilé
Leröy, Gadus morhua, Isländska sockeln,
trålar, skinnfri, med ben