59:-
22:-
/st
/st
Ishavsräkor
Halloumi
Garant, med skal, stl 70/90,
750g, jfr-pris 78,67/kg
Garant, flera sorter, 200g,
jfr-pris 110,00/kg
49
89:-
95
Ribs
Garant, Sverige, kylda ,
445g, jfr-pris 112,25/kg
2295
/kg
/st
Svensk fläskkarré
Garant, Sverige, färsk, skivad,
med ben, ca 0,5-1,5kg
/st
Salame Milano, Ventricina
Garant, 80g, jfr-pris 286,88/kg
29
Zeina Mourtadas
Spaghetti ai Gamberi:
Italiensk räkpasta
med körsbärstomater
95
/st
4 PORT, CA 20 MIN
ca 240 g handskalade
räkor
300 g spaghetti
1 hackad rödlök
4 hackade vitlöksklyftor
3 msk olivolja
400 g halverade
körsbärstomater
1 dl finhackad persilja
1 citron, juice och zest
från
1 kruka basilika
65 g babyspenat
(1 påse)
1 tsk chiliflakes
1 dl riven parmesanost
salt och peppar
olivolja till stekning
Gorgonzola
Garant, 150g, jfr-pris 199,67/kg
1. Koka pastan al dente i lättsaltat vatten,
spara 1-2 dl av kokvattnet.
2 FÖR
30:-
2. Hetta upp olja i en stor panna, stek lök och
vitlök glansig. Vänd i tomater och persilja,
stek lite till.
BJUDER PÅ
Hela världens
vardagsmat
Läs mer på hemköp.se
6
3. Tillsätt citronjuice och zest, räkor, basilika,
spenat och chiliflakes och stek allt snabbt
under omrörning. Vänd i pastavattnet,
tillsätt spaghetti och parmesanost. Blanda
väl och ringla lite olivolja över. Smaka av
med salt och peppar.
Oliver
Garant, flera sorter, 260/155g,
jfr-pris 96,77/kg