Hemtex butiker och öppettider

Här kan du hitta all den information vi har om Hemtex, inklusive var du hittar Hemtex med butiker och de vanligaste öppettiderna för Hemtex. Här på Dina Reklamblad kan du få all den information du behöver och var du hittar butikerna och öppettiderna för dina favoritåterförsäljare, inklusive Hemtex.


Hemtex reklamblad
Hemtex reklamblad
Hemtex reklamblad

Om Hemtex

Hemtex är en detaljhandelskedja inom hemtextil och heminredning med totalt 162 butiker i januari 2016, varav 138 i Sverige t.ex. i Helsingborg, Luleå, och Umeå, 19 i Finland och 5 i Estland. Av butikerna var 145 ägda av Hemtexkoncernen och 18 av franchiseföretag. Under gemensamt varumärke säljer butikerna heminredningsprodukter med tonvikt på hemtextil som dukar, överkast med mera. Hemtex produktområden är Sova, Bada, Äta och Umgås, Inredning, Barn, Gardiner. Hemtexkoncernens årsomsättning uppgick per den 31 december 2017 till totalt 1 027 miljoner kronor. Hemtex är sedan den 23 oktober 2015 ett helägt dotterbolag inom ICA Gruppen. Omsättning 1 027 miljarder svenska kronor Hemtex är Nordens ledande detaljhandelskedja för hemtextilier. Hemtex tar också fram särskilda reklamblad för olika årstider och högtider, till exempel Jul 2018 och varje säsong skickas ett magasin ut till klubbmedlemmarna. Hemtex samarbetar också med design-, konst och matprofiler som ger presenterar sina skapelser tillsammans med Hemtex, som till exempel Emma von Brömssen, Masayoshi Oya eller Tareq Taylor. Sloganen Hemtex gör det ett nöje att komma hem beskriver med en mening vad företaget vill uppnå med att hjälpa folk att billigt inreda sitt hem.

Varför handla på Hemtex?

  • Logga in på Mina sidor för att ta del av dina aktuella klubberbjudanden. På Mina sidor kan du även se din bonus och din köphistorik. 
  • Det bästa erbjudandet hittar du bland Veckans klipp på hemsidan där du också kan hitta olika rabattkoder. Annars är erbjudandena uppdelade på Erbjudande Äta, Erbjudande Gardiner och Erbjudande Säng. De snabbast uppdaterade nyheterna hittar du på Hemtex facebooksida.
  • När det gamla utbudet ska bytas ut säljs det med en rea på 50 %. Blir det något över säljs för halva reapriset. Erbjudanden hittar du på webbsidan.
  • Här hittar du funktionell hemtextil med hög kvalitet och unik design till ett bra pris.
  • Genom att vara Nordens största detaljhandelskedja för hemtextil kan man pressa priserna mer än konkurrenterna.
  • Du kan hitta över 20 olika varumärken i butikerna.
  • Hemtex har en tydlig miljöpolicy där man t.ex. lovar att verksamheten ska vara miljöneutral innan år 2020.

Butiker och Öppettider

Alla butiker och enskilda öppettider hittar du på webbsidan https://www.hemtex.se/hitta-butik.