Black Friday erbjudanden och reklamblad

Just nu finns inga gällande reklamblad.

Black Friday - Detaljister

Black Friday

Black Friday infaller alltid den fjärde fredagen i november – och är USA:s viktigaste rea- och shoppingdag. Det börjar dagen efter en annan urgammal amerikansk tradition, Thanksgiving. Då många amerikaner är lediga under högtiden passar affärerna på att tjuvstarta julhandeln. De enorma summorna pengar som dras in under Black Friday har lett till att vissa affärskedjor påbörjar rean redan vid midnatt, medan andra passar på att slå upp dörrarna tidigare än vanligt.

Black Friday i Sverige

Även om Black Friday har över 30 år i bagaget så har vi i Sverige tagit begreppet till oss först i löpet av 2010-talet. Dagen har dock växt snabbt och år för år slagit nya rekord och räknas idag som en av de enskilt absolut största dagarna för handeln i Sverige. Fenomenet har fått enormt genomslag både i butiker där köerna i fjol ringlade långa och online där flertalet hemsidor under 2015 gick ner på grund av enorma trafikflöden.

Black Friday Reklamblad

När Black Friday och Cyber Monday först introducerades i Sverige var det framför allt böcker, dator- och tv-spel samt filmer som sålde bäst. I takt med att allt fler butikskedjor hakar på trenden kan du förvänta dig större utbud av varor inom alla möjliga kategorier.

Missa inte det här fantastiska Black Friday reklambladen från Elgiganten, Webhallen, Zalando och spara på ditt nästa inköp!

Senaste reklamblad