Jul erbjudanden och reklamblad

Just nu finns inga gällande reklamblad.

Jul - Detaljister

Jul

Julen är en helg som firas i hela den kristna världen till minne av Jesu födelse I Sverige firade man ursprungligen vintersolståndet redan under vikingatiden och det firandet har idag övergått till det dagens julfirande. Ordet jul har vi dessutom lånat in från fornisländskan som kallade en period mellan december och januari för geola. Julen vi firar idag är en blandning av olika traditioner som kommit till Sverige från olika håll i världen och olika tidsepoker. Den röda jultomten har vi till exempel från USA i slutet från 1800-talet, julgranen kommer från Tyskland där den började användas på 1700-talet och julklapparna kommer ända från antikens Grekland. Något som är av nordiskt ursprung är att man i Skandinavien firar Jesu födelse den 24:e december och i resten av världen den 25:e.

Idag firas julen över hela landet med marknader, bilder på julens olika figurer, julbelysning och givetvis Kalle Ankas Jul. Julmaten har även den olika ursprung och julmaten har förändrat sig under åren, men vad som fortfarande finns på de flestas julbord är julskinkan, revbensspjäll, sill i olika former och givetvis köttbullarna som allt måste räcka till annandagen.

Julerbjudanden

Stora kedjor som t.ex. Lidl, Netto eller Willys ger alltid ut julkataloger och erbjuder specialpriser till jul. Självklart hör till de vanligaste julvarorna leksaker, elektronik, julmat, spel och parfymer. Intressant är ju också olika modeföretag som Oriflame, Zalando och många andra. Bland julklapparna som tomten har med sig hittar man allt som oftast mobiltelefoner, TV-apparater, hushållsmaskiner, sportutrustning, kläder och kosmetika.

Julklappsköp

Det är en god idé att planera sina julklappsköp för att kunna spara och framför allt inte glömma bort alla julklappsönskningar. Dina Reklamblad erbjuder en översikt av de fördelaktigaste erbjudandena och rabattarena genom att tillhandahålla rabattbladen från dina favoritbutiker. Lämna inte allt till sista stund och titta igenom erbjudandena i kategorierna stormarknader, elektronik eller leksaker!

God Jul till er alla!

Senaste reklamblad