Saftiga smaker
på grillen
AAAA
KOTTHALT
75%
SVENSK -
Extra fin
Buljongkokta
revben
VARMKORY
SUPERKLIPP
ALSPANSRÖKT
Saftig koru
med rikare
smak. For
extra goda
ullfalton.
300
ÖVER 60 MIN | MEDEL | 4 PORTIONER
6 st
BLAKTOR
Minst 25% rabatt!
11/3-11/2 kg tjocka revbensspjäll
203
Ca 11/2 liter buljong
Grillolja
2 msk soja
1 msk olja
1/2 dl finhackade örter (gärna timjan)
2 msk mango chutney
Extra fin varmkorv ICA.
300 g. Jfr pris 66:67/kg.
1. Koka spjället sakta i buljong i ca 1 timme - eller till dess att
köttet släpper lätt från en gaffel sticks i. Skumma av.
2. Ta upp spjället och lát det rinna av. Skär det i bitar.
/st
3. Blanda samman alla ingredienser till grilloljan.
Buljongkoka revbenen innan du lägger dem
på grillen! På det viset sparar du tid samtidigt
som köttet blir riktigt gott och saftigt.
Pensla bitarna med detta.
4. Grilla spjällen i 6-8 minuter på vardera sida.
Recept från ica.se/recept, Buffé nr 5, 2002
scan
Svensha
Pigghamspett
GRILLMARINERAD
FRANSYSKA
SKINAD
NILD ANCHCCHILI
Grilla
4st/380g
Fran sanska sanr
FORERED FR
GRIBLEN
4990 3920 99:
-44
/kg
/st
/st
KÖTT AN
SVERGE
KOTT FRAN
SVERIGE
/kg
KOTT FRAN
SVERIGE
KOTT FRAN
SVERIGE
Revbensspjäll Ursprung
Sverige. Ca 1000 g. Tjocka. Knäckta.
Jfr pris 49:90/kg.
Pigghamspett Scan.
Ursprung Sverige. 300 g. Mild anchohili. ICA. Ursprung Sverige. Ca 1100 g.
Jfr pris 105:00/kg.
Grillmarinerad fransyska Nötfärs Ursprung Sverige. 500 g.
Max 12% fetthalt. Jfr pris 89:80/kg.
Skivad. Jfr pris 99:00/kg.
V28_DR-NP--SS_GEM_R_06