Baby back ribs BBQ med
chorizo och grillad paprika
UNDER 45 MIN | MEDEL | 4 PORTIONER
1 vitlöksklyfta
ICA
2 msk tomatpesto
BABY BACK RIBS
11/2 dl majonnäs
MED BEO-GLAZE
2 röda eller gula paprikor
2 för
2 förkokta majskolvar
2 rödlökar
2 msk olja
ICA
BABY BACK RIBS
salt och peppar
3 chorizo
MED DBO-GLAZE
1 förp (á 475 g) baby back ribs BBQ
SMOKEY BBQ
KAMBIN FARDIGA
ATI VARNA
e T IN
Till servering: Bakad potatis eller
ugnsrostad potatis och sallad
E E E LE
1. Skala och riv vitlöken och blanda
den med tomatpesto och majonnäs
2. Dela och käma ur paprikorna och skär dem i fjärdedelar.
Dela majskolvarna på mitten. Skala och dela lökarna på
KOw COOKIO
Goda
grillklassiker
KÖTT FRÅN
SVERIGE
mitten. Pensla grönsakema med olja och grilla dem sakta
tills de är mjuka. Krydda med salt och peppar
Baby back ribs ICA. Ursprung Sverige. 475 g.
Slow cooked. Med glaze. Jfr pris 104:21/kg.
3. Grilla korven och back ribsen enligt anvisningen
på förpackningen.
4. Skär upp korv och back ribs i bitar, servera kött och korv
med grillade grönsaker, tomat- och vitlöksmajonnäs och
gärna bakad potatis.
Recept från ica.se/recept
POTATISSALLAD
KRÄMIGT OCH KLASSISKT RECEPT
v PRODuERAD T ATEKTHOR
B00 g
ICA
POTAT D
699 20:
/kg
/kg
/st
SVERIGK
KOTT FRAN
SVERIGK
Pluma scan. Ursprung Sverige.
Ca 600 g. Mörmarinerad.
Jfr pris 99:00/kg.
Kassler Ursprung Sverige.
Ca 600 g. Jfr pris 69:90/kg.
Potatissallad ICA. 800 g. Gäller ej
crème fraiche. Jfr pris 25:00/kg.
V29 DR-NP--SS_GEM_R_08