Veckans
59:
gröna
Pappardelle
med spenatpesto
Ist
Orkidé Phabenopsis sanglad.
Krukstorlek 12 cm. Höjd 45 cm.
Flera färger.
UNDER 45 MIN| MEDEL | 4 PORTIONER
Spenatpesto
2 dl riven lagrad ost
200 g färsk spenat
1/2 dl saltrostade mandlar
1 vitlöksklyfta
1 msk olja från soltorkade tomater
1/2 citron
salt
peppar
4 port pasta
250 g sojabönor
200 g strimlade soltorkade tomater
ICA
PLOMMON
20:25:
250 g tomatmix
65 g rucola
1. Tina sojabönorna.
2. Sätt på en kastrull med vatten till pastan.
3. Spenatpesto: Riv osten grovt på ett rivjärn.
4. Mixa spenat, ost och mandel grovt i en matberedare. Pressa i vitlök och rör ner oljan från
soltorkade tomaterna. Mixa några varv, så att allt blandas. Smaka av med pressad
citronsaft, salt och peppar.
hälso- /st
val
5. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och låt sojabönorna koka med de sista
3 minuterna på pastans koktid.
6. Häll av soltorkade tomaterna.
7. Skär de färska tomaterna i halvor.
8. Blanda pastan och bönorna med spenatpesto,
/kg
hälso-
val
Plommon i korg ICA.
Nektariner lösvikt
Testa även att mixa ned
soltorkade tomater, tomater och rucola.
Spanien, Italien. 800 g. Klass 1.
Jfr pris 25:00/kg.
Spanien, Italien. Klass 1.
Jfr pris 25:00/kg.
1 msk kapris i peston!
Recept från ica.se/recept
ICA
ICA
FINBLACIG
FINBLADIG
МАCHE
RUCOLA
300g
ICA
FINBLADIG
BABY
SPENAT
Stammis
Pris
2 för
20:10:-
20%
ICA
FINBLADIG
SOMMAR
MIX
tr arer
rde anod
ICA
ICA
ICA
hälso- /st
val
/st
hälso-
val
hälso-
val
Färgmixade småtomater Röd spetspaprika iCA.
i ask ICA. Spanien, Marocko. 350 g.
Klass 1. Jfr pris 57:14/kg.
Nederländerna/Spanien. 200 g.
Klass 1. Jfr pris 50:00/kg.
Finbladiga sallater i påse
ICA. 65 g. Jfr pris 153:85/kg.
V32 DR-NP-SS_GEM_R_04