6:
/st
ICA
hälso-
val
ICA
hälso-
val
Stammis
Pris
2 för
17:-
A
Romansallat, morötter, citroner
ICA. Sverige/Argentina/Sydafrika. 175 g-1 kg. Klass 1.
Jfr pris 6:00-34:29/kg.
Oskalade majskolvar
Sverige. 220 g. Klass 1. Jfr pris 38:64/kg.
hälso-
val
2 för
20:
Avokado Colombia/Peru/Kenya.
165 g. Klass 1. Jfr pris 60:61/kg.
ICA
hälso-
val
25:
/st
ICA
MASSERE
V33 DR-NP-SS GEM_R_08
MAN
Plommon i korg ICA. Spanien/Italien.
800 g. Klass 1. Jfr pris 31:25/kg.
TON
VYSKÖRDADE
MOROTTER
the
AVO
KADO
Frukten for livet
Recept på avokado
hittar du här.
PLOMMON
solige
hateringar!
8000
Veckans
gröna
»
Spenatpasta med champinjonsallad
UNDER 45 MIN | MEDEL | 4 PORTIONER
1/2 dl pinjenötter
Spenatsås
1/2 silverlök
1 vitlöksklyfta
1 msk olivolja
200 g färsk spenat
2 1/2 dl matlagningsgrädde
1 dl mjölk
100 g grana padanoflarn
Champinjonsallad
250 g färska champinjoner
1/2 silverlök
1/2 ask färsk persilja (à 20 g)
1 msk rödvinsvinäger
1 msk olivolja
salt
svartpeppar
4 port pasta (gärna pappardelle)
150 g haricots verts (bönor)
65 g mâchesallad
1. Rosta pinjenötterna gyllenbruna i en torr stekpanna.
2. Sätt på en kastrull med vatten till pastan och bönorna.
3. Spenatsås: Skala lök och vitlök. Skiva löken och riv vitlöken.
4. Fräs lök och vitlök mjuk i oljan i en stekpanna. Rör i spenaten lite i taget och
låt den fräsa med tills den mjuknat. Häll på grädde och mjölk och koka upp
under omrörning.
5. Champinjonsallad: Ansa och skiva svampen tunt. Skala och skiva löken.
Hacka persiljan. Blanda svamp och lök med vinäger och olivolja. Vänd ner
persilja och krydda med salt och peppar.
6. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Koka bönorna
tillsammans med pastan när det återstår ca 4 minuter av koktiden.
7. Spenatsås: Smula ner osten i spenatsåsen. Smaka av med salt och peppar.
8. Servera pastan och bönorna med spenatsås, pinjenötter, champinjonsallad
och mâchesallad.
Recept från ica.se/recept
SE
500 GRAM
2220
ICA
hälso-
val
Champinjoner i ask ICA.
Polen. 500 g. Klass 1. Jfr pris 45:80/kg.