TILL ONDE
1,50
KRONOR.
G
hälso-
val
RYSSEL-
KAL
20
Brysselkål i påse
ICA. Rosa Bandet. Nederländerna.
500 g. Klass 1. Jfr pris 30:00/kg.
2 för
15:- 45:
/st
hälso-
val
ICA
FIKON
Sire& FYLLA
2009
Färska fikon i ask
ICA. Turkiet. 200 g. Klass 1.
Jfr pris 75:00/kg.
hälso-
val
POTATIS
Fast
TINDE
1,50
KRONOR
12kg
V39 DR--NP-SS GEM_R_02
Fast potatis i påse
ICA. Sverige. 1,2 kg. Klass 1.
Jfr pris 8:33/kg.
15: 29⁹0
/st
/st
hälso-
val
HALLON
100
TH
hälso-
val
Hallon i ask, blåbär i ask
ICA. Rosa Bandet. Portugal/Neder-
länderna/Polen/Peru/Sydafrika. 125 g.
Klass 1. Jfr pris 180:00/kg.
ASSADO
ICA
hälso-
val
SPETS-
PAPRIKA
Stammis
Pris
10:- 12:
/st
/st
VOTIONA
Mogen avokado 3-pack
ICA. Peru/Chile/Mexiko/Kenya/
Colombia/Sydafrika. 330 g. Klass 1.
Jfr pris 90:61/kg.
A
B
Stammis
Pris
Röd spetspaprika i påse
ICA. Nederländerna. 200 g. Klass 1.
Jfr pris 60:00/kg.
Veckans
gröna
Lasagne med svamp
och solrosfrön
UNDER 45 MIN | MEDEL | 4 PORTIONER
250 g färska champinjoner
1/2 förp plommontomater (à 500 g)
1 rödlök
1/2 msk smör eller olja
1 vitlöksklyfta
1 förp solrosfrön (à 180 g)
1 förp pastasås med champinjoner
(à 390 g)
1 dl vatten
salt
peppar
5 dl lätt crème fraiche
3 msk japansk soja
12 torra lasagneplattor
1/2 påse riven ost (à 150 g)
Till servering
1 kruka krispsallad
1. Sätt ugnen på 200°C.
2. Ansa, dela och skär svampen i skivor. Skär tomaterna i skivor. Skala och hacka
löken.
3. Stek svamp och lök i smöret i en stekpanna. Pressa i vitlöken och tillsätt
solrosfröna och låt steka någon minut. Rör ner pastasås och vatten och låt koka
upp. Krydda med salt och peppar.
4. Blanda crème fraiche och soja.
5. Varva svampsåsen med lasagneplattorna och crème fraichen i en ugnsform.
Toppa med skivade tomater och riven ost. Sätt in mitt i ugnen ca 25 minuter.
6. Skär salladen i bitar och servera till lasagnen.
Recept från ica.se/recept
ALL
RFC
1,50
KRONOR
C
Kunset, 320-35
Forvere der sker de la
Scroso
CAM
STRON
7 318690 172352
15:
/st
ICA
hälso-
sommar
val
Champinjoner i ask ICA. Rosa Bandet.
Polen/Litauen. 250 g. Klass 1. Jfr pris 60:00/kg.