Ladda upp reklambladet som saknas

Information om Komplett

Information om Komplett

Här kan du hitta all den information vi har om Komplett.


Komplett reklamblad
Komplett reklamblad
Komplett reklamblad

Komplett – prylgalningens drömbutik

Komplett är en av Sverige mest väletablerade nätbutiker för hemelektronik. Varumärket etablerades först 1996 i Norge. Här hittar prylgalningen allt inom datorer och datortillbehör för både mac och pc, TV för en komplett tv tablå, stereoutrustning, kameror, vitvaror och allt annat man kan önska sig inom elektronik. Mobiltelefoner kan köpas med abonnemang från Telia eller köpas utan abonnemang.

Deras hemsida https://www.komplett.se/ är den mest välbesökta hemsidan för hemelektronik i landet.

Komplett har över 700 anställda och är verksamma i hela Norden. Förutom e-handel har man även butik och butikslager i Stockholm och Göteborg.

Komplett driver också en egen bank under namnet Komplett Bank Asa. Via deras bankverksamhet kan kunden ta olika former av konsumentlån, öppna olika typer av sparkonton, teckna försäkringar och ges även möjligheten att skaffa ett bank mastercard. Möjligheten att ha sitt kreditkort från Komplett till just en komplett bank.

Bygg dator på egen hand

Ett av de områden som Komplett är specialister på är möjligheten att bygga sin egen dator. På deras hemsida kan man välja komponenter helt fritt för att få exakt den dator man önskar. Man kan sedan få datorn monterad av Kompletts personal eller montera den hemma själv om man föredrar detta.

Varje år levererar Komplett över 35 000 sådana datorer vilket gör deras tjänst för att bygga sin egen pc störst på marknaden. Det gör att du kan få exakt den pc du vill ha utrustad med alla tillbehör du behöver utan att slösa pengar på saker du kan klara dig utan.

Beställa från komplett

Att beställa hemelektronik från Komplett är väldigt enkelt för svenskar är det bara att gå in på deras SE sida och leta bland deras stora sortiment. Priserna är lägre än i de flesta butiker och är man student kan man dessutom utnyttja en studentrabatt.

För den som letar efter deals kring jul har de en julkalender med erbjudanden och precis som många e-handelsbutiker har även black Friday blivit ett stort event där man har årets största kampanjerbjudanden. Det gör det väl värt att vänta på en bra kampanj i fall man har möjlighet.

Leveranstid är max 3 dagar och det går att välja mellan postpaket eller hemleverans vilket kan vara att föredra om man har ett lite större paket.