MediaMarkt butiker och öppettider

Här kan du hitta all den information vi har om MediaMarkt, inklusive var du hittar MediaMarkt med butiker och de vanligaste öppettiderna för MediaMarkt. Här på Dina Reklamblad kan du få all den information du behöver och var du hittar butikerna och öppettiderna för dina favoritåterförsäljare, inklusive MediaMarkt.


MediaMarkt reklamblad
MediaMarkt reklamblad
MediaMarkt reklamblad

Om MediaMarkt

MediaMarkt är en hemelektronikfirma som grundades 1979 av Leopold Stiefel, Walter Gunz, Erich Kellerhals och Helga Kellerhals i Tyskland. Företagsidén var att skapa en konkurrent till de traditionella elektronikhandlarna och postorderförsäljning. Den första MediaMarkt butiken öppnades 1979 i München. Media Markt är det största hemelektronikföretaget i Europa med fler än 800 butiker i 15 länder och av dom ligger 28 stycken i Sverige bl.a. i Norrköping, Skövde, Borås, Eskilstuna, Örebro och Kalmar. En av idéerna är att butikerna ska fungera som en permanent elektronikmässa där kunderna ska kunna prova nya produkter i en behaglig miljö och få hjälp av kunnig personal. Ett annat koncept är flerkanalssystemet där kunden kan beställa online och hämta i den närmaste butiken eller fråga i den närmaste butiken och sedan beställa online hemma i lugn och ro. År 2015 utsågs MediaMarkt till Årets Retailer på en årliga Retail Awards-galan och året innan nominerades MediaMarkt i kategoring årets logistikinnovation för sitt samarbete med Taxi Stockholm vilket gjorde att kunderna kunde beställa sina julklappar den 23:e december och ändå vara säkra på att julklapparna kom fram innan julklappsutdelningen den 24:e. Med sloganen gör det lätt för dig vill MediaMarkt visa att de är med kunden både innan, under och efter köpet.

Varför handla på MediaMarkt

  • På webbsidan kan du alltid hitta veckans erbjudande, rabattkoder reor samt annons- och reklamblad.
  • Som medlem får du en inledande välkomstrabatt på 100 kronor och sedan ytterligare rabbatter på de redan låga priserna utöver andra erbjudanden, överraskningar och förmåner.
  • Sortimentet innehåller tusentals produkter inom hemelektronik, fritid, vitvaror, kökutrustning och mycket, mycket mer.
  • Media Markt stödjer barncancerfonden och är den enskilt största bidragsgivaren till barncancerforskning  i Sverige. Man donerar även elektronik till barncanceravdelningar på sjukhus runt om i Sverige.
  • Du kan hitta alla kataloger, erbjudanden, kampanjer samt rabattkoder och annonsblad online på webbsidan.
  • På MediaMarkts facebooksida får du de senaste nyheterna och direktkommunicera med personalen.

Butiker och Öppettider

För att hitta din närmaste MediaMarkt butik och deras öppettider titta på https://www.mediamarkt.se/sv/marketselection.html