MediaMarkt - reklamblad, öppettider, erbjudande, rea

Om MediaMarkt

MediaMarkt är en hemelektronikfirma som grundades 1979 av Leopold Stiefel, Walter Gunz, Erich Kellerhals och Helga Kellerhals i Tyskland. Företagsidén var att skapa en konkurrent till de traditionella elektronikhandlarna och postorderförsäljning. Den första MediaMarkt butiken öppnades 1979 i München. Media Markt är det största hemelektronikföretaget i Europa med fler än 800 butiker i 15 länder och av dom ligger 28 stycken i Sverige bl.a. i Norrköping, Skövde, Borås, Eskilstuna, Örebro och Kalmar. En av idéerna är att butikerna ska fungera som en permanent elektronikmässa där kunderna ska kunna prova nya produkter i en behaglig miljö och få hjälp av kunnig personal. Ett annat koncept är flerkanalssystemet där kunden kan beställa online och hämta i den närmaste butiken eller fråga i den närmaste butiken och sedan beställa online hemma i lugn och ro. År 2015 utsågs MediaMarkt till Årets Retailer på en årliga Retail Awards-galan och året innan nominerades MediaMarkt i kategoring årets logistikinnovation för sitt samarbete med Taxi Stockholm vilket gjorde att kunderna kunde beställa sina julklappar den 23:e december och ändå vara säkra på att julklapparna kom fram innan julklappsutdelningen den 24:e. Med sloganen gör det lätt för dig vill MediaMarkt visa att de är med kunden både innan, under och efter köpet.

Varför handla på MediaMarkt

  • På webbsidan kan du alltid hitta veckans erbjudande, rabattkoder reor samt annons- och reklamblad.
  • Som medlem får du en inledande välkomstrabatt på 100 kronor och sedan ytterligare rabbatter på de redan låga priserna utöver andra erbjudanden, överraskningar och förmåner.
  • Sortimentet innehåller tusentals produkter inom hemelektronik, fritid, vitvaror, kökutrustning och mycket, mycket mer.
  • Media Markt stödjer barncancerfonden och är den enskilt största bidragsgivaren till barncancerforskning  i Sverige. Man donerar även elektronik till barncanceravdelningar på sjukhus runt om i Sverige.
  • Du kan hitta alla kataloger, erbjudanden, kampanjer samt rabattkoder och annonsblad online på webbsidan.
  • På MediaMarkts facebooksida får du de senaste nyheterna och direktkommunicera med personalen.

Butiker och Öppettider

För att hitta din närmaste MediaMarkt butik och deras öppettider titta på https://www.mediamarkt.se/sv/marketselection.html