Plantagen butiker och öppettider

Här kan du hitta all den information vi har om Plantagen, inklusive var du hittar Plantagen med butiker och de vanligaste öppettiderna för Plantagen. Här på Dina Reklamblad kan du få all den information du behöver och var du hittar butikerna och öppettiderna för dina favoritåterförsäljare, inklusive Plantagen.


Plantagen reklamblad
Plantagen reklamblad
Plantagen reklamblad

Om Plantagen

Plantagen är ett nordiskt företag i växtbranschen. Företaget har över 120 butiker i Norge, Sverige och Finland bl.a. i Stockholm, Östersund, Örebro, Karlstad, Umeå, Uppsala, Malmö,. Företaget har fler än 1 300 medarbetare och en årsomsättning på över 4,2 miljarder SEK. Företaget startade för 30 år sedan i Norge och idén var att inte bara sälja växter och blommor utan också ge kunderna råd och tips om odling och skötsel av växter. Företagets drivkraft är att skapa unika utbud av växter och att försöka arbeta för en grönare tillvaro. Plantagen har sin egen kundklubb där medlemmarna kan dra fördel av olika erbjudanden som 2 % återbäring via värdecheckar och förtur till större reor, men framför allt får varje medlem ett knippe rosor på sin födelsedag. På facebooksidan presenterar Plantagen odlartips och råd om växtskötsel, men där man också presenterar rabatter och specialerbjudanden. För att göra rådgivningen ännu mer visuell så har Plantagen startet sin egen tv-kanal, Plantagen TV med ytterligare tips för dig och dina växter.

Varför handla på Plantagen

  • Här kan du hitta alla typer av växter från olivträd till julgranar och sättpotatis.
  • Plantagen erbjuder ett unikt utbud av produkter, halvfabrikat, färdiga lösningar och rådgivning.
  • Det självklara valet för blommor och grönt i Norden.
  • Plantagen tar initiativ för ett miljövänligare samhälle som t.ex. genom att sluta sälja växtgiftet Roundup eller att sälja 100 % återvinningsbara fröpåsar
  • Varje månad hittar du reaerbjudanden och rabatter i reklambladen.
  • Självfallet är det inte bara blommor och gröna växter du hittar på Plantagen utan allt som hör till som t.ex. planteringsjord, gräsmattor på rulle och annat som hör till.

Butiker och öppettider

För att hitta din närmaste Plantagenbutik och deras öppettider titta på https://www.plantagen.se/butiker.