Skor Lidl pris och rea

Kolla in den här veckans erbjudanden från Lidlskor med kampanjer som varar från -. Få det senaste katalogerna och erbjudandena från Lidl skor här och spara pengar.

 
Arkiverade reklamblad
 

Om du verkligen menar allvar med att spara pengar när du handlar och vill spara så mycket som möjligt borde du noggrant följa alla senaste veckans erbjudanden som finns på vår webbplats. Vi har regelbundet Lidl skor och har den senaste veckans reklamblad med erbjudanden från Lidl skor tillgängliga så fort de kommer ut.

Det behöver inte vara bara erbjudanden från Lidl skor, du kan leta efter för erbjudanden på skor från andra återförsäljare eller så kan du kolla in fantastiska kampanjer, rabatter och utförsäljningar av varor som andra kunder på vår webbplats letar efter. Bland de populäraste kampanjerna idag är rabatter på följande varor: Selected Femme, selleri, spikpistoler, Sanitetsarmaturer, semolina, spiralkladd, Skrivare och annat kontorsmaterial, spis, Splatoon, Skannrar. På Dina Reklamblad publicerar vi tusentals nya specialerbjudanden varje dag och om du vill ha de mest fördelaktiga borde du titta till oss ofta!

Liknande varor


Om Lidl

Lidl är en tysk livsmedelskedja som enbart har lågprisbutiker. Företaget har verksamhet i stora delar av Europa. Lidl är en så kallad "hard discount"-kedja, vilket beskrivits som en ovanlig kategori inom detaljhandeln i Sverige, men är vanligare i några andra europeiska länder – bland annat i Danmark och Tyskland. Denna form av dagligvaruhandel har som huvudsaklig affärsidé att, utöver fastsortimentet, köpa in tillfälligt sortiment som kedjan erbjuds av grossister och handlare som säljs till attraktiva priser ofta veckovis. Idag har Lidl Sverige över 180 matbutiker i hela landet bl.a. i Örebro och Malmö. Lidls historia går tillbaka till 1930 då Josef Schwarz gick in i Südfrüchte Großhandlung Lidl & Co i Heilbronn. Detta företag blev Firma Lidl & Schwarz Lebensmittel-Sortiments-Großhandel. Under kriget förstördes företaget men återuppbyggdes direkt efteråt. År 1972 blev Neckarsulm plats för huvudkontoret, 1973 började skapandet av dagens Lidl då grundarens son Dieter Schwarz började öppna lågprisbutiker. Den första öppnades i Ludwigshafen. Lidl har gjort sig känt för att hålla låga priser; företagets slogan är ist billig (’är billigt’). I Sverige finns idag över 170 butiker och alla butiker har samma sortiment, sammanlagt 3000 varor som utgörs av ett fast sortiment samt kampanjartiklar. Idag är Lidl Sverige ett dotterbolag till Lidl Stiftung & COKG som är en del av företagsgruppen Schwarz, den största livsmedelsdistributören i Europa. 

Skor - detaljister

Mest sökta reklamblad

Varor

Detaljister