39
SVENSKA
KYCKLINGKLUBBOR
Garant, Sverige, färska, ca 900g
13
:15
95
/kg
/st
KÖTTBULLAR
Garant, kylda, 350g, jfr-pris 42,86/kg
Max 3 köp/hushåll
22
95
/st
KETCHUP
Garant, 555g, jfr-pris 25,14/kg
95
/st
PASTASÅS
2 FÖR
20:BLODPUDDING
Kelda, flera sorter, 4dl,
jfr-pris 57,38/l
Gea´s, gäller Original, 500g,
jfr-pris 20,00/kg
:15
/st
2 FÖR
25:MAKARONER
KRYDDOR SMÅBURKAR
Santa Maria, flera sorter, gäller ej ljusblå etikett, ekologiska, vaniljstång,
3-80g, jfr-pris 187,50-5000,00/kg
Kungsörnen, gäller Gammaldags
Idealmakaroner, Snabbmakaroner,
750g, jfr-pris 16,67/kg
MAC & CHEESE
4 Portioner, ca 40 min
1 liter mjölk
5 dl makaroner
2 dl riven cheddarost
1 dl riven parmesan
salt och svartpeppar
Görs så här:
att minska risken att det bränner
fast. Tillsätt salt och makaroner.
Sjud sakta på svag värme
15–20 min så att makaronerna blir
mjuka. Rör om några gånger så
att det inte bränner fast i botten.
3. Dra av från plattan och vänd
ner cheddarosten, häll upp i
1. Sätt ugnen på 225°.
en ugnsfast form och täck med
2. Koka upp mjölken i en kastrull
riven parmesanost. Gratinera
med tjock botten eller i teflon för
gyllenbrun i ugnen.
Registrera dig på www.tempo.se och få erbjudanden via e-post.