20
18
:/st
LASAGNEPLATTOR
Garant, flera sorter, gäller ej ekologiska,
500g, jfr-pris 40,00/kg
64
95
/st
PASTASÅS
Garant, flera sorter, gäller ej ekologisk,
400g, jfr-pris 47,38/kg
95
/st
PARMIGIANO REGGIANO
Garant, 22 månader, 200g,
jfr-pris 324,75/kg
SPARA SMART
2 FÖR
2 FÖR
45:-
Prime Patrol, flera sorter,
40g, jfr-pris 250,00/kg
Estrella, flera sorter, 160-275g,
jfr-pris 81,82-140,63/kg
2 FÖR
39
:-
GODIS
OLW, gäller Smash, Choco crunch,
90-100g, jfr-pris 195,00-216,67/kg
2 FÖR
30:+pant
LÄSK
Pepsi, Zingo, 7UP, flera sorter, 1,5l,
jfr-pris 10,00/l +pant
20:ÖLKORV
SNACKS
2 FÖR
29:CRÈME FRAICHE
Garant, flera sorter,
fetthalt 13-34%, gäller ej
ekologisk, 2dl, jfr-pris 72,50/l
VEGETARISK
LASAGNE MED SVAMP
4 PORTIONER · CA 40 MIN
400 g vegetarisk färs
1 st hackad gul lök
2 st hackade vitlöksklyftor
200 g blandad svamp
1 kruka bladpersilja
2 tsk timjan
2 tsk oregano
2 msk matolja
1 fp passerade tomater
1 st grönsaksbuljongtärning
1 nypa salt
1 nypa svartpeppar
1 fp färdig ostsås Kelda 400 ml
1 fp lasagne färsk Garant 200 g
100 g riven ost
1. Sätt ugnen på 225°.
2. Fräs lök, vitlök, svamp och kryddor i matolja, tillsätt färsen och låt fräsa med ett
par minuter. Tillsätt passerade tomater och buljongtärning, späd ev med lite
vatten. Låt koka samman ca 15 minuter.
3. Varva tomatsås, ostsås och lasagneplattor i en smord, ugnssäker form.
Strö över riven ost. Gratinera ca 30 minuter.
4. Servera med en tomatsallad.