Tv-bänk JYSK pris och rea

Kolla in den här veckans erbjudanden från JYSKtv-bänk med kampanjer som varar från 17/1 2022. Få det senaste katalogerna och erbjudandena från JYSK tv-bänk här och spara pengar.

 
Aktuella reklamblad
 

Om du verkligen menar allvar med att spara pengar när du handlar och vill spara så mycket som möjligt borde du noggrant följa alla senaste veckans erbjudanden som finns på vår webbplats. Vi har regelbundet JYSK tv-bänk och har den senaste veckans reklamblad med erbjudanden från JYSK tv-bänk tillgängliga så fort de kommer ut.

Det behöver inte vara bara erbjudanden från JYSK tv-bänk, du kan leta efter för erbjudanden på tv-bänk från andra återförsäljare eller så kan du kolla in fantastiska kampanjer, rabatter och utförsäljningar av varor som andra kunder på vår webbplats letar efter. Bland de populäraste kampanjerna idag är rabatter på följande varor: Tobaksvaror, vecko- och dagstidningar, tomtedörr, tomtedräkt, Tillbehör för skrivare och skanrar, tomtesäck, tonfisksallad, Tillbehör för måleri och tapetsering, torra kryddor, Trädgårdstextil och tillbehör, Toshiba. På Dina Reklamblad publicerar vi tusentals nya specialerbjudanden varje dag och om du vill ha de mest fördelaktiga borde du titta till oss ofta!


Om Jysk

Jysk är ett danskt företag, grundat av Lars Larsen som Jysk Sengetøjslager (svenska: Jysk Bäddlager) som koncentrerar sin verksamhet till försäljning av produkter till hem och möbler bland annat säljer sängar, madrasser, täcken, byråer, parasoller, kuddar, möbler och inredning. Den första butiken öppnade 2 april 1979 i Århus och ligger fortfarande 2017 kvar på samma plats. I Tyskland fem år senare öppnas den första butiken utanför Danmark. 2001 bytte företaget namn till bara Jysk . 2012 invigdes den tvåtusende butiken. Kedjan har idag 2017 cirka 21 000 anställda, mer än 2 500 butiker i 50 olika länder och har en omsättning på 3,12 miljarder euro. "JYSK" används som koncernnamn i alla länder utom i Tyskland och Österrike, där de kallas Dänisches Bettenlager. Jysk hade i september 2017 totalt cirka 2 500 butiker i 47 olika länder i Sverige finns Jysk representerat från Malmö till Uppsala. På danska står JYSK för något eller – som i Lars Larsens fall – någon från Jylland, och ordet förknippas ofta med ödmjukhet, noggrannhet och ärlighet. Ett av företagets motton är - JYSK står för pålitlighet, och ett avtal är alltid ett avtal. Hennes Majestät Drottningen av Danmark har gett JYSK tillåtelse att använda benämningen ”Kunglig hovleverantör” Det är en benämning som endast får användas av företag eller personer som har levererat varor och tjänster till kungahuset i många år, är väletablerade, ekonomiskt solida och har ett gott anseende. 2009 tilldelades dessutom Lars Larsen, Jysks grundare, Riddarkorset av Dannebrogen av den kungliga danska familjen för sina insatser för det danska näringslivet. 

Tv-bänk - detaljister

Mest sökta reklamblad

Varor

Detaljister