Willys butiker och öppettider

Här kan du hitta all den information vi har om Willys, inklusive var du hittar Willys med butiker och de vanligaste öppettiderna för Willys. Här på Dina Reklamblad kan du få all den information du behöver och var du hittar butikerna och öppettiderna för dina favoritåterförsäljare, inklusive Willys.


Willys reklamblad
Willys reklamblad
Willys reklamblad

Om Willys

Willys är en svensk lågpriskedja som har sitt ursprung i Göteborg 1975. Idag ägs kedjan av Axfood och har en omsättning på cirka 25 miljarder svenska kronor och cirka 200 matbutiker runt om hela Sverige bl.a. i Växjö, Gävle, Uppsala, Örebro, Umeå och har vuxit till Sveriges största lågpriskedja. Koncernen äger också en butikskedja som heter Willys hemma med mindre butiker. Kedjan har inlett ett arbete för att minska matsvinnet och det genom att samarbeta med olika välgörenhetsorganisationer vilket innebär att 320 ton mat går till välgörenhet istället för att slängas bort. År 2019 utsågs Willys till Årets butikskedja i Retail Awards, Sveriges största handelsgala. Ett av juryns argument var att ”Willys visat 18 år av oavbruten tillväxt och lönsamhet”. En av företagets deviser är ”När vi hushållar med våra resurser tar vi ansvar för miljön och vår omvärld, samtidigt som vi sparar pengar som vi kan investera i låga priser”. Enligt webbsidan matpriskollen var Willys den billigaste matvarubutiken i Stockholm 2016 och den trenden höll i sig fram till 2019 då Expressen gjorde en test som visade att den billigaste matkassen i Stockholm var från Willys, en vanlig barnfamilj kunde enligt tidningen tjäna över 20000 kronor per år jämfört med den dyraste konkurrenten.

Varför handla på Willys

  • På Willys kan du handla Sveriges billigaste matkasse enligt flera oberoende undersökningar.
  • Sortimentet erbjuder över 10 000 olika varor.
  • På hemsidan kan du klicka på rubriken erbjudanden och sedan fylla i din Willysbutik för att se vad just den butiken har som veckans erbjudande och reklamblad.
  • Veckobladen innehåller kampanjer och erbjudanden med nedsatta priser som du kan utnyttja direkt under hemsidans rubrik Erbjudanden butik eller Erbjudande e-handel.
  • Om du blir medlem i Willys plus kan du utnyttja ytterligare rabatter utan att behöva använda något särskilt kort, allt som behövs är du registrerar dig och sedan visar legitimation när du handlar så får du rabatt på redan billiga varor.
  • Alla Willys- och Willys Hemmabutiker uppfyller Naturvårdsverkets miljömärkning för genuint engagemang i miljöfrågor och insatser i miljöarbetet. 
  • Om du e-handlar hos Willys kan du välja mellan att hämta maten i din butik eller att få den hemkörd.

 Butiker och öppettider

För att hitta din närmaste Willysbutik och deras öppettider titta på https://www.willys.se/butik-sok.

Butikstyp