XXL - reklamblad och erbjudanden


Om du letar efter webbutiken för erbjudanden från XXL så har du kommit till rätt ställe. Vi har de senaste reklambladen från XXL för att se till att du får de bästa priserna och erbjudandena när du handlar. Om du vill spara pengar genom att använda erbjudandena i reklambladen från XXL och få de bästa rabatterna i veckoerbjudandena från XXL så har du kommit till rätt ställe.

Aktuella reklamblad

Närmast
spinner

 Reklambladen kanske inte gäller i alla lokala butiker.

 

Få extra låga priser med rabattkod hos XXL

XXL erbjuder mängder av fina priser på allt som rör sport, från tennisracketar till kläder, tillbehör, skidor eller för den som behöver en ny cykel. Det enklaste sättet att få en rabattkod från XXL är att registrera sig på nyhetsbrevet visa hemsidan https://www.xxl.se. Då får du varje vecka spännande erbjudanden, information när det är en rea på gång och kampanjkoder att använda för att exempelvis få 10 % rabatt på hela köpet, eller fri frakt på beställningen. Man kan även hålla utkik efter flyers, reklamblad och annan reklam från XXL där specialerbjudanden med rabatt marknadsförs regelbundet.

Ge dig ut i vildmarken med XXL

Älskar du utomhusaktiviteter som fiske? Då kan det vara bra att införskaffa bra regnkläder och annan tillhörande utrustning, som rejäla utomhusskor, slitstarka byxor, underställ, handskar och mössor. Allt detta och mycket mer hittar du hos XXL. Om du dessutom passar på att handla när det är rea spar du ännu mer pengar, det kan vara 100 kronor rabatt vid en viss summa, eller 20–30 % rabatt på utvalda fyndvaror.

Outlet från XXL med extra låga priser

XXL har en outlet på internet som ständigt uppdateras med nya produkter som säljs till extra lågt pris. Det kan vara utgående varor, produkter i udda storlekar eller helt enkelt lagertömning för att ge plats åt nya artiklar i sortimentet. Precis som i den vanliga butiken gäller XXL:s prisgaranti även i deras outlet. Den innebär att du får mellanskillnaden betald om du hittar samma produkt billigare någon annanstans upp till 30 dagar från köpet. Dessutom har XXL en mycket generös öppet köp-period på hela 100 dagar, så att du kan shoppa i lugn och ro och bestämma dig senare om du vill behålla varan eller inte. Perfekt när det är Black Friday eller andra kampanjer i butiken, och man måste shoppa snabbt innan det tar slut!

Senaste reklamblad

Detaljister - sport och fritid