Information om Zalando

Här kan du hitta all den information vi har om Zalando.


Zalando reklamblad

Läs mer

Om Zalando

Zalando är ett av Europas snabbast växande modeföretag. De grundades i Berlin 2008 och är idag verksamma i över ett dussin länder i Europa. Man arbetar helt med att sälja prisvärda modekläder av kända märken online. Detta koncept har visat sig vara mycket framgångsrikt och idag är man störst i Europa på kläder och skor online. I Sverige säljer Zalando sina varor via deras SE domän  https://www.zalando.se. I Europa säljer man också modekläder under varunamnet Zalando Lounge.

Populära produkter på Zalando

Zalando har ett komplett utbud av mode inom kategorierna dam, herr och barn. Du kan köpa allt från klänning, sexiga underkläder, skor, kostymer och alla andra former av modeplagg på Zalando. En styrka med Zalando är att man kan hitta mode från så många olika kända märken på en och samma sida. Det finns kläder från Ralph Lauren, Calvin Klein, Tiger of Sweden och många andra. Genom att handla på Zalando hitta man alla dessa samma märken på samma ställer utan att behöva surfa runt på olika sidor. Detta har varit en stor del av Zalandos framgång.

Zalando har alltid låga priser och vill man spara 10% på sin nästa order kan man få rabatt genom att anmäla sig till deras nyhetsbrev.

Hur man handlar på Zalando

Genom att skapa ett konto på Zalando och anmäla sig till deras nyhetsbrev försäkrar man sig om att inte missa något av deras erbjudanden.

Att handla är lätt och man kan betala med alla kredit- och betalkort, Paypal, presentkort eller mot faktura. Är man student går det också att få studentrabatt via Mecenat. Leverans sker med DHL, Postnord eller Bring.

Zalando har enkel e-handel som sitt koncept och därför har man som kund fri frakt, fri retur och 100 dagars öppet köp. Det gör att kunden kan känna sig trygg i att handla mode på nätet då man alltid kan returnera varor man inte är nöjd med.

Har man frågor eller problem så behöver man inte oroa sig då man alltid kan ta kontakt med Zalandos kundtjänst som hjälper dig om du har frågor som inte finns besvarade på deras hemsida.

Senaste reklamblad

Detaljister - kläder