Bacardi Fleggaard pris och rea

Kolla in den här veckans erbjudanden från FleggaardBacardi med kampanjer som varar från 20/4 2022. Få det senaste katalogerna och erbjudandena från Fleggaard Bacardi här och spara pengar.

 
Aktuella reklamblad
 

Om du verkligen menar allvar med att spara pengar när du handlar och vill spara så mycket som möjligt borde du noggrant följa alla senaste veckans erbjudanden som finns på vår webbplats. Vi har regelbundet Fleggaard Bacardi och har den senaste veckans reklamblad med erbjudanden från Fleggaard Bacardi tillgängliga så fort de kommer ut.

Det behöver inte vara bara erbjudanden från Fleggaard Bacardi, du kan leta efter för erbjudanden på Bacardi från andra återförsäljare eller så kan du kolla in fantastiska kampanjer, rabatter och utförsäljningar av varor som andra kunder på vår webbplats letar efter. Bland de populäraste kampanjerna idag är rabatter på följande varor: boxningsset, Badkar, duschar, toaletter och handfat, bracelet, Badrums- och WC-artiklar, brandfilt, brandsläckare, brandvarnare, bluetooth speaker, bredspackel, Bref. På Dina Reklamblad publicerar vi tusentals nya specialerbjudanden varje dag och om du vill ha de mest fördelaktiga borde du titta till oss ofta!


Om Flegaard

Flegaardkoncernen är en av Danmarks största familjeägda koncerner. År 1926 öppnade Peter J. Flegaard en liten tobaks-, kaffe- och dagligvarubutik i Padborg på Sönderjylland.  Idag, många år efter grundandet av "Fleggaards Kolonialhandel", är den tredje generationen av familjen Fleggaard vid rodret och Fleggaard har vuxit till en av de största familjeägda koncernerna i Danmark. Idag har Flegaards åtta gränshandlesbutiker. Hos Fleggaard hittar du ett stort urval av öl och specialöl, både på flaska och på 5-liters fat. Vi har alltid låga priser på pilsner och klassiska ölsorter. I sortimentet finner du även engelsk ale, tyskt weizenbier/veteöl, tjeckiskt lager och belgiskt trappistöl. Största mängde erbjudanden hittar du på Flegaards facebooksida www.facebook.com/flegaard

Bacardi - detaljister

Mest sökta reklamblad

Varor

Detaljister