Närmast
spinner

 Reklambladen kanske inte gäller i alla lokala butiker.

ICA - aktuella reklamblad

 

Reklamblad och erbjudanden från ICA

ICA har både återkommande och spontana kampanjer på utvalda varor. Det kan till exempel vara erbjudande om prissänkta livsmedel inom olika kategorier, eller rabatt för dig som är bonuskund. ICA erbjuder varje vecka något som de kallar för ”superklipp”, vilket innebär att vissa varor är sänkta med minst 25 %. För att inte missa superklippen kan du läsa ICA:s reklam och reklamblad och hitta ett bra erbjudande. ICA har som regel alltid specialpriser i butikerna, där du kan få till exempel 30 % rabatt vid köp av multi-pack, och andra förmånliga erbjudanden.

Sänkt pris varenda vecka hos ICA

Varenda vecka släpper ICA ett digitalt annonsblad där du hittar inspiration, tips om olika goda recept och inte minst ”veckans unika erbjudande”, vilket är ett extrapris på en utvald produkt. Om du är extra sparsam kan du hålla utkik efter en rabattkod som publiceras i ICA annonsblad som går ut i brevlådan eller som finns att läsa på nätet. Du kan även hitta kupongkoder i nyhetsbrevet varje vecka.  

Samla bonus hos ICA

Om du är stamkund hos ICA är det en mycket god idé att gå med i ICA:s bonusklubb. Där får du bonus på alla inköp i form av bonuspoäng, där en spenderad krona ger dig en bonuspoäng. Om du är medlem i ICA:s bonusklubb får du dessutom 20 extra bonuspoäng vid varje köp. När du har samlat på dig tillräckligt många bonuspoäng kan du använda din bonus för att betala för varor som du hittar hos ICA på nätet, i butikerna eller i deras kataloger.

Många erbjudanden både i butik och på internet

ICA erbjuder shopping av livsmedel på nätet för hemleverans eller i sina många butiker som finns i hela Sverige. Ta en titt i bladet eller på https://www.ica.se för att se denna veckas specialerbjudanden och rabatter innan du beger dig ut för att storhandla, det finns mycket pengar att spara!

Senaste reklamblad
Detaljister - matvarubutiker och lågpriskedjor