Webhallen butiker och öppettider

Här hittar du butikerna

Läs mer

Webhallen

Webhallen är en av de riktiga framgångssagorna inom svensk e-handel. Företaget startades 1999 av tre barndomsvänner i Stockholm. Sedan dess har företaget vuxit till att bli ett av de största i Norden inom datorer och elektronik. Framgångskonceptet har varit att alltid ge de riktiga teknikfantasterna vad de vill ha samtidigt som man bräddat sig för att kunna tilltala även en bredare kundkrets.

Numera har man förutom sin e-handelsbutik på https://www.webhallen.com även ett tjugotal butiker i landet.

Vilka produkter är Webhallen kända för?

Först och främst är webhallen en favoritbutik för gamingfans. Oavsett om man spelar på PC, Playstation eller Xbox finner man all hårdvara, tillbehör och spel man kan önska sig på Webhallen. Men även om Webhallen startades av gamers för gamers har man numera breddat sortimentet. Därför finner du även hemelektronik, kameror, mobiltelefoner och alla andra teknikprylar du kan tänka dig.

Webhallens priser är låga och för större order bjuder Webhallen på frakten. Webhallen är också kända för att bjuda på många roliga kampanjer och överraskningar. Både under traditionella reaperioder som Black Friday men också spontant under året. Så även om man inte har planerat att köpa något kan det alltid vara värt att besöka hemsidan för att se vad som finns.

Butiker och öppettider

Webhallen har numera expanderat till att även ha ett ökande antal fysiska butiker ute i landet. Webhallens shoppar hittar du bland annat i Uppsala, Malmö, Nordstan i Göteborg, Medborgarplatsen i Stockholm, Linköping, Farsta, Hötorget, Sisjön, Fridhemsplan och Fruängen. Du hittar en komplett lista över Webhallens butiker och deras öppettider på deras hemsida.

Dessa butiker fungerar som ett komplement till webhallens hemsida och man kan alltid kontrollera lagersaldot på olika butiker från hemsidan så att man vet att butiken har det man söker innan man åker dit.

Webhallen har gått från klarhet till klarhet och har varit ett av Sveriges snabbast växande företag inom den mycket konkurrenstunga hemelektroniksektorn. Det gör att man som kund kan känna sig trygg i att Webhallen alltid har de senaste prylarna till det bästa priset. Därför bör man alltid kolla på Webhallen när man ska köpa en ny dator eller annan typ av elektronik.

Senaste reklamblad
Detaljister - elektronik och vitvaror