Elgiganten butiker och öppettider

Här kan du hitta all den information vi har om Elgiganten, inklusive var du hittar Elgiganten med butiker och de vanligaste öppettiderna för Elgiganten. Här på Dina Reklamblad kan du få all den information du behöver och var du hittar butikerna och öppettiderna för dina favoritåterförsäljare, inklusive Elgiganten.


Elgiganten reklamblad
Elgiganten reklamblad
Elgiganten reklamblad

Om Elgiganten

Elgiganten Aktiebolag är en av Sveriges ledande varuhuskedjor inom hemelektronik och vitvaror och ett av de bolag som omsätter mest inom detaljhandel. Elgiganten ingår i den norska koncernen Elkjøp, som har verksamhet i Sverige, Danmark, Åland, Norge (under namnet Elkjøp), Finland (under namnet Gigantti) och på Island (under namnet Elko), samt etablerat på Färöarna under namnet Elding med tre butiker och på Grönland under namnet Pisiffik.Elgigantens första varuhus öppnade 28 september 1994 i Barkarby i Stockholm och idag finns cirka 160 Elgigantenvaruhus och Elgiganten PhoneHouse-butiker över hela Sverige bl.a. i Malmö, Valbo, Örebro, Visby, Uppsala, Jönköping, Karlstad. Elgiganten blev utsedd till Årets Butikskedja 2018 på branschföreningen Svensk Handels och tidningen Markets gala Retail Awards. Sedan 2006 har vi en egen organisation för optimal miljöhantering av returnerat elavfall. Bland annat har vi utrustat samtliga varuhus med miljöstationer där du som kund kan lämna allt ditt elektronikavfall - från kablar och glödlampor till batterier och stora vitvaror. I november 2013 uppmärksammades också Elgigantens miljöarbete i form av en nominering till ”Årets Elektronikåtervinnare”.

Varför handla på Elgiganten?

  • Man kan kostnadsfritt lämna in elektronikskrot på Elgiganten utan att det spelar roll var varorna var inköpta.
  • Enormt sortiment med mer än 22 000 produkter både i butikerna och online.
  • Ger varje vecka ut ett reklamblad med nya rabatterbjudanden, reakampanjer och rabattkoder.
  • På Elgigantens outlet kan du köpa produkter som är returnerade av kunder, eller har använts som visningsexemplar i någon av våra butiker. Här erbjuds ordentliga fynd av produkter som är noggrant kontrollerade av någon av Elgigantens samarbetsparter.
  • Det kortlösa medlemsprogrammet ger dig ytterligare specialerbjudanden på utvalda produkter, månatliga klubbpriser samt klubbveckor och klubbhelger.
  • På Elgigantens hemsida kan du själv kontrollera vilka TV-apparater som har blivit Bäst i test och välja dom direkt ur sortimentet.

Butiker och öppettider

För att hitta din närmaste butik och när den har öppet titta på webbsidan.