Jula - reklamblad och erbjudanden


Om du letar efter webbutiken för erbjudanden från Jula så har du kommit till rätt ställe. Vi har de senaste reklambladen från Jula för att se till att du får de bästa priserna och erbjudandena när du handlar. Om du vill spara pengar genom att använda erbjudandena i reklambladen från Jula och få de bästa rabatterna i veckoerbjudandena från Jula så har du kommit till rätt ställe.

Aktuella reklamblad

Närmast
spinner

 Reklambladen kanske inte gäller i alla lokala butiker.

 

Missa inga erbjudanden och rabatter på produkter från Jula

Om du läser detta är du förmodligen intresserad av att hitta de absolut bästa priserna från Jula, oavsett om det är ett erbjudande inför Black Friday eller specialpriser på utvalda kampanjprodukter. I Julas välfyllda katalog hittar du alltid bra priser på Julas utbud, oavsett om du vill köpa en cykel, en gräsklippare eller en ny elgrill. På webbsidan https://www.jula.se hittar du alltid de senaste kampanjerna och listor på rea-produkter som väntar på dig att fynda. Du kan köpa produkter med upp till 50 % rabatt eller mer genom att läsa Julas blad på specialerbjudanden. Handla med rabatt redan idag från Jula!

Spara ännu mer pengar genom att bli klubbmedlem

Jula har två olika medlemsklubbar, JulaClub och JulaClub smart. Genom att gå med i någon av klubbarna får man bonuspoäng på allt man köper som kan användas för att införskaffa produkter till kraftigt nedsatta priser. När man till exempel har samlat ihop 2500 bonuspoäng sätts det in en bonus på 50 kronor direkt på klubbkortet, som sedan kan användas i butiken. Det innebär en rabatt på 100 % om man köper en produkt för under 50 kronor – inte illa!

Besök ett Jula-varuhus nära dig och fynda

Oavsett om du behöver nya utemöbler eller ett bilbatteri så finns allt du söker hos Jula. Glöm inte att studera Julas reklamblad och katalog för att se de senaste kampanjerna. I katalogen finns det även en sida med rabattkoder som ger dig 10–30 % rabatt på utvalda specialprodukter, som kan inlösas direkt i butiken. Jula finns beläget över hela landet och det är sällan långt till ett varuhus. Det går även utmärkt att shoppa sina produkter på webbplatsen och sedan bekvämt hämta ut dem i butik. Givetvis gäller alla rabatter och kampanjer även på internet. Om du vill maximera besparingarna rekommenderas det att du går med i kundklubben och samlar bonuspoäng samtidigt som du köper produkter till kampanjpris.

Produkterna i reklambladen från Jula

Senaste reklamblad

Detaljister - byggvaruhus, trädgård, hobby