Adlibris butiker och öppettider

Här hittar du butikerna

Läs mer

Adlibris – Mer än bara böcker

Adlibris är Nordens mest kända e-handelsbutik för böcker sedan 1997 och säljer främst sina produkter från hemsidan https://www.adlibris.com.

Detta med hjälp av ett automatiserat system på över 18 miljoner olika böcker som dessutom växer med ofattbara 75 000 titlar varje månad. Det garanterar att oavsett vad man söker för litteratur så finner man den hos Adlibris.

Men Adlibris är mer än bara en renodlad bokhandel. De erbjuder även ett sortiment av garn, leksaker och kontorsmaterial. Deras nätbutik är också ett av de mest kompletta alternativen för kurslitteratur och varje termin sparar tusentals studenter stora summor genom att utnyttja studentrabatt via tjänsten Mecenat. Det gör att man lätt kan beställa all sin kurslitteratur online från en butik, när man blivit antagen till högskola eller universitet. Det är praktiskt och ofta billigare än att handla böckerna i en lokal bokhandel.

De stora volymer som Adlibris säljer gör att de alltid kan hålla konkurrenskraftiga priser som ofta är lägre än i vanliga butiker. Varje år har man också en massiv bokrea i slutet av februari som är ett utmärkt tillfälle för den som vill fynda billiga böcker utan att behöva trängas i en bokaffär.

Fysiska butiker

Även om Adlibris mest är känd för näthandel så har man valt att etablera två fysiska butiker i Stockholm och Göteborg. Deras butik i Stockholm är belägen på Kungsgatan 15 medan Göteborgsbutiken är belägen i hörnet av Kungsgatan och Magasingatan.

Dessa butiker har ett urval av nya och populära titlar och erbjuder samma låga priser som man hittar online.  

Lätt orderläggning

Att beställa från Adlibris är föredömligt enkelt. Genom att skapa ett konto och logga in kan man följa sina order, se orderhistorik och hålla sina personuppgifter uppdaterade så att man inte behöver fylla i dessa på nytt vid varje beställning.  

Du hittar svar på alla de vanligaste frågorna på deras kundtjänst och om du har frågor om din order finns går det att ta kontakt med deras kundtjänst direkt på hemsidan. Är du inte nöjd med din beställning från Adlibris kan du alltid göra en retur inom 28 dagar. Instruktioner för hur du gör detta finns lätt tillgängliga via deras hemsida.

Senaste reklamblad
Detaljister - övrigt